Skip to main content

Uusikuu Jousimiehen merkissä 24.11.2022

By 21.11.2022Astrologia

Torstaina 24.11. Uusikuu muodostuu Jousimiehen merkissä asteluvulla 01°38. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Jousimiehen merkissä kiinnittää huomion luottamuksen ja optimistisen asenteen kasvattamiseen horisonttiamme laajentamalla.

Uusikuu Jousimiehen merkissä 24.11.2022

Kun Uusikuu muodostuu Jousimiehen merkissä on aika kehittää omaa kykyä uskoa hyvään. Mielen tasolla luottamus omiin kykyihin ja mahdollisuuksiin on ensisijaisen tärkeää elämän muutoksia tavoitellessamme. Jokainen voi kuvitella miten toiminnallisen energian taso vähenee olemattomiin, jos tukahdutamme omia mahdollisuuksia tukeutumalla ”en kuitenkaan” –ajatuksiin. Uusikuu Jousimiehen merkissä antaa meille uskoa ja toivoa avartaa kuvaa omasta potentiaalista. Näin ”en kuitenkaan” saa tilaa muuttua ainakin ”ehkä sittenkin” –ajatukseksi. Jousimiehen energialla toki on tapana laittaa överiksi, mutta täydellisen lamaantumisen ja yliampumisen välille mahtuu monenlaisia menestyksellisiä vaihtoehtoja.

Uudenkuun aspektit

Uudenkuun aikaan Jupiter tekee Kalojen merkistä käsin Aurinko-Kuu- yhtymälle 3° tarkkaa triniä tuoden mukanaan kasvua ja menestystä. Mieli on nyt avoin ja optimistinen. Hyvä tahto ja suvaitsevainen mieliala vaikuttavat positiivisesti ihmissuhteissa. Jupiterin vaikutuksen myötä voimme saada lisää boostia uusiin hankkeisiin. Innostus voi kohdistua nyt uusiin projekteihin, parisuhteeseen, matkailuun tai vaikkapa opintoihin. Rohkeus mahdollistaa materiaalisen kasvun investointien myötä. Osa keskittyy henkiseen kasvuun, joko omien opintojen tai ryhmäaktiviteettien myötä. Myös hyväntekeväisyyteen osallistuminen tuottaa monille tyydytystä.

Muut vaikuttavat aspektit

Merkurius ja Venus muodostavat Uudenkuun aikaan Jousimiehen merkissä tarkan yhtymän. Kommunikointi on nyt vaivatonta ja ystävällistä. Itsensä ilmaiseminen on helppoa, joten tämä on erinomaista aikaa olla kaikenlaisessa sosiaalisessa vuorovaikutuksessa. Merkuriuksen ja Venuksen yhtymä suosii luovaa toimintaa. Sanat ja nuotit soljuvat paperille, ääriviivat muodostuvat maalauspohjalle ja musiikki inspiroi liikkumaan kuvastaen tekijän omaperäistä herkkyyttä. Kun vuorovaikutus kohtaa hyvän tahdon, voimme saavuttaa neuvottelupöytien äärellä diplomaattisia ratkaisuja pitkään paikallaan jumittuneissa keskusteluissakin. Tämä on siis erittäin suotuisaa aikaa istua selvittämään haastavia solmutilanteita. Myös liike-elämän neuvottelut ja parisuhteet hyötyvät tästä energiasta. Uudenkuun aikaan alkavat parisuhteet kantavat mukanaan aitoa halua ymmärtää ja löytää kummallekin osapuolelle toimiva ratkaisu.

Kalojen merkissä vaikutta Neptunus energisoi Kaksosen merkissä vaikuttavaa perääntyvää Marsia 1° tarkassa neliössä. Samaan aikaan Mars lähestyy Vesimiehen merkissä vaikuttavaa Saturnusta. Uudenkuun aikaan Marsin ja Saturnuksen välinen trini on 2° tarkka. Toiminnallisen energian taso on nyt matala. Pelot ja huolet laskevat motivaation tasoa. Pyri tunnistamaan mistä nämä tunteet kumpuavat. Vain neljä päivää Uudenkuun muodostumisen jälkeen perääntyvä Mars on saavuttanut tarkan trinin Saturnukseen. Päättäväisyys ja kunnianhimo nostattavat nyt toiminnan energiaa. Oleelliseen keskittyminen on nyt helppoa eikä juuri mikään sivuseikka tunnu häiritsevän tai lannistavan etenemistä. Kärsivällisyys ja itsekuri auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Uudenkuun vaikutusalueet ja teemaan sopivat affirmaatiot

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 28°-30° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies) ja 00°-06° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Uusikuu Jousimiehen merkissä aktivoi 19.-26.05. syntyneen Härän ja Kaksosen kartalla parisuhdeteeman, 21.-28.08. syntyneen Leijonan ja Neitsyen kartalla kotiin liittyvät teemat, 20.-27.11. Skorpionin ja Jousimiehen syntyneen kartalla egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat ja 17.-24.02. syntyneen Vesimiehen ja Kalan kartalla työteeman.

Uudenkuun affirmaation teemat ovat nyt matkat, oppiminen, tietoisuus, oikeus, henkiset ja filosofiset teemat.

Uusikuu Jousimiehen merkissä 01°38 torstaina 24.11. klo 00:57 EET/EEST*.

Edellinen kuunvaihe: Kuunpimennys Härän merkissä 08.11.2022

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

© astrologiset kortit Königsfurt Uranian luvalla.

Join the discussion One Comment