Skip to main content

Lenormand -tulkinnat

Arjen haasteiden edessä Lenormand-tulkinnat tuovat selkeyttä ajankohtaiseen tilanteeseen. Korttipöydän tulkinta auttaa näkemään mahdollisuuksia, joita voi olla vaikea huomata. Tämä helpottaa valintojen ja päätösten tekoa.

Lenormand –tulkinnan voi varata tarvittaessa Turussa ja Helsingissä. Teen Lenormand -tulkintoja kasvotusten myös alan messuilla sekä kaupunkikohtaisilla konsultointipäivillä. Näiden lisäksi teen korttitulkintoja myös puhelimitse sekä Skypen ja WhatsAppin kautta läpi vuoden.

Puhelinaika sekä kaupunkikohtaisen konsultointipäivän aika varataan aina etukäteen. Messuille ajan voi myös varata etukäteen tai vaihtoehtoisesti paikan päällä ajanvarauslistalta. Puhelinajan saa yleensä lyhyehköllä odotusajalla. Kun puhelinaika on sovittu, maksu tapahtuu pankin tai MobilePayn kautta ennen varattua aikaa. Maksutiedot annan sinulle ajanvarauksen yhteydessä. Sovittuna aikana odotan soittoasi nettisivuilta löytyvään numeroon. Kasvokkain tehdyt tulkinnat voi maksaa etukäteen tilille tai MobilePayllä, myös käteismaksu tulkinnan yhteydessä on mahdollinen.

Lenormand-korttien salaisuudet kurssit

Pidän Lenormand-korttien salaisuudet -kursseja eri puolilla Suomea. Kurssiryhmä muodostuu, kun osallistujia on vähintään kolme. Lenormand -korttien salaisuudet -kurssi muodostuu kolmesta itsenäisestä kurssimoduulista: alkeet, jatkokurssi ja syventävä kurssi. Yhdessä nämä kolme kurssia muodostavat toimivan kokonaisuuden antaen hyvän pohjan ammattimaisille tulkinnoille. Lenormand-korttien salaisuudet –alkeiskurssin aikana tutustutaan Lenormand -korttien symboliikkaan. Jatko- ja syventävän kurssin aikana keskitytään tulkintataidon oppimiseen alkeiskurssilla opittuja tietoja käyttäen.

Lenormand-korttien salaisuudet -kurssin aikana opetan askel askeleelta oman elämänläheisen tavan tulkita Lenormand-kortteja. Tämä kurssi muodostuu kolmesta itsenäisestä kurssimoduulista: alkeet, jatkokurssi ja syventävä kurssi. Yhdessä nämä kolme kurssia muodostavat toimivan kokonaisuuden antaen hyvän pohjan ammattimaisille tulkinnoille.

Tarkempaa tietoa kurssimoduuleista ja hinnoista löydät ladattavasta Lenormand-korttien salaisuudet -kurssiesitteestä.

Astrologiset tulkinnat

Ihmisen mieli on monisäikeinen. Tämä lisäksi elämän varrella odottamattomat muutokset voivat vaikeuttaa suunnitellun tavoitteen saavuttamista. Oma yksilöllinen potentiaali voi jäädä helposti näiden haasteiden varjoon. Syntymäkartan tulkinta avaa ymmärrystä omaan persoonaan sekä omiin mahdollisuuksiin.

Ajankohtaiset teemat sisältävä astrologinen tulkinta keskittyy transiittien ja progressioiden aktivoimiin energioihin. Ajankohtaisen auringonpaluukartan analyysi täydentään kyseisen tulkinnan.

Ihmissuhdeastologian kulmakiviä ovat synastriatulkinnat sekä combine-/Davisonin kartan tulkinnat. Synastriatulkinta kertoo paljon kahden ihmisen välisestä dynamiikasta. Davisonin kartta osaltaan kertoo parisuhteen mahdollisuuksista sekä sen haasteista.

Astrologiset kurssit ja workshopit

Haluatko itse oppia ymmärtämään astrologiaa? Tämä onnistuu helposti, sillä järjestän eritasoisia astrologian kursseja ja workshoppeja ympäri Suomen. Workshopit avaavat astrologian maailman harrastuksen vasta-alkajille ja antavat käytännöllistä tieto-taitoa vakiintuneille harrastajille. Astrologiset kurssit sisältävät sekä perus- että syventävää tietoa kurssin aiheesta. Kurssien aiheita ovat esim. syntymäkartan perusteet, transiitit, yksittäiset planeetat, astrologinen sukututkimus tai parisuhdeastrologia.

Ajankohtaiset tapahtumat löydät Tapahtumat-sivulta. Jos olet kiinnostunut tulkintapäivästä, Lenormand-kurssista, astrologian workshopista tai kurssista omalla paikkakunnallasi, ota minuun yhteyttä.