Skip to main content

Täysikuu Oinaan merkissä 09.10.2022

By 06.10.2022Astrologia

Sunnuntaina 09.10. Täysikuu muodostuu Oinaan merkissä asteluvulla 16°33. Oinaan merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Vaa’an merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä.

Täysikuu Oinas-Vaaka –akselilla muistuttaa meitä huomioimaan itseämme ollessamme yhteydessä muihin. Etenkin läheisissä ihmissuhteissa on hyvä tarkkailla, että niin omat kuin kumppaninkin tarpeet tulevat tyydytetyiksi. Itsevarma Oinas ryhtyy toteuttamaan ajatuksiaan spontaanisti, usein hetken oikusta innostuneena. Oinaan kärsivällisyys ei kuitenkaan riitä yksityiskohtaisen suunnitelman tekemiseen, joten alkuinnostus ei kestä ongelmien noustessa kovinkaan pitkälle. Tämä Oinaalle tyypillinen malttamattomuus tulee usein myös esille silloin, kuin nopeasti toimivan Oinaan pitäisi odottaa hitaampaa kumppania. Vastakohtaisesti tasapainoittelutaidostaan tunnettu Vaaka pyrkii viimeiseen asti ehkäisemään kaikenlaisia konflikteja. Tahdikkaasti hän ottaa huomioon kumppaninsa tarpeet ja tekee mennen tullen muiden huomaamatta kompromisseja. Erimielisyyksiä vältellessään Vaaka on valmis miellyttämään kumppaniaan jopa vähättelemällä omia tarpeitaan. Täysikuu Oinaan merkissä kutsuu meitä löytämään itsenäisyyden (Oinas) ja kumppanuuden (Vaaka) välille toimivan tasapainon. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole koskaan pitkään toimiva vaihtoehto.

Täydenkuun aspektit

Täydenkuun aikaan Vaa’an merkissä vaikuttava Venus säteilee Kuulle 3° tarkassa oppositiossa. Samaan aikaan Vesimiehen merkissä vaikuttava Saturnus tekee Kuulle 2° tarkkaa sekstiiliä. Rakkaus, kauneus ja nautinto motivoivat meitä. Olemme sitoutumishaluisia ja nautimme yksinkertaisista, arkisista huomionosoituksista, joita myös itse mielellämme jaamme. Tämä on erittäin hyvää aikaa keskustella parisuhteessa haastavistakin asioista. Sinkkujen kiinnostus mahdollisia kumppaniehdokkaita kohtaan kasvaa. Halu saada läheisyyttä ja rakkautta voi jopa johtaa hakukriteerien alentamiseen. Tämä voi tuottaa pettymyksiä. Jos siis etsit itsellesi kumppania pitkän ajan sitoutumiseen, uskalla olla vaativa ja pitää kiinni periaatteistasi. Kuu-Venus-Saturnus –kuvio on myös suotuisa taloudellisille investoinneille.

Muut vaikuttavat aspektit

Neitsyen merkissä etenevä Merkurius on vähitellen jättämässä Kalojen merkissä vaikuttavan Neptunuksen vaikutuksen taakseen ja lähestyy oppositiota Oinaan merkissä vaikuttavalle Jupiterille. Täydenkuun aikaan Merkuriuksen ja Jupiterin välinen oppositio on 3° tarkka. Neptuunisia väärinymmärryksiä voi vielä olla ilmassa eikä huomiota sinne tänne ripotteleva Jupiterin oppositio juurikaan helpota tilannetta. Mieli harhailee ideasta toiseen, mutta Kauriin merkissä vaikuttava Pluto tuo kuitenkin ajatuksiin ja vuorovaikutukseen terävyyttä tehdessään Merkuriukselle 3° tarkkaa triniä.

Kaksosen merkissä vaikuttava Mars energisoituu Täydenkuun aikaan Kalojen merkissä vaikuttavan Neptunuksen alle 1° tarkalla neliöllä. Voit nyt kokea energiatasosi olevan normaalia matalampi. Uupuneena tai muuten huonon energian vallitessa ei kannata ottaa suurta työtaakkaa harteilleen. Käytä sen sijaan tämä luova ja inspiroiva energia teorian valmiiksi suunnitteluun. Kun vireystasosi on eheytynyt, pääset toteuttamaan suunnitelmasi. Neptunus neliö Mars varoittaa myös huijatuksi tulemisen vaarasta. Ole siis tarkkaavainen petkutusten varalta.

Kun Täysikuu muodostuu Oinaan merkissä on Saturnuksen ja Uranuksen välinen neliö alle 1° tarkka. Prosessoimme yhä irrottautumista vanhasta. Yllättävät käänteet voivat häiritä tai hidastaa alkuperäisiä suunnitelmia. Silloin on syytä tarkistaa onko strategiasi paras mahdollinen vai olisiko siinä kenties parantamisen varaa?

Täydenkuun vaikutusalueet ja teemaan sopivat affirmaatiot

Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 13°-21° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Täysikuu aktivoi nyt 06.-13.10. syntyneen Vaa’an kartalla parisuhdeteeman, 04.-11.01. syntyneen Kauriin kartalla kotiin liittyvät teemat, 03.-10.04. syntyneen Oinaan kartalla egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat sekä 05.-13.07. syntyneen Ravun kartalla työteeman.

Täydenkuun affirmaation teemat ovat nyt tahdonvoima, energiataso ja elinvoima, johtajuus ja aloitekyky.

Täysikuu Oinaan merkissä 16°33 sunnuntaina 09.10. klo 23:55 EET/EEST*.

Edellinen kuunvaihe: Uusikuu Vaa’an merkissä 26.09.2022

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment