Skip to main content

Yksityiskohdilla on väliä!

By 19.08.2016Astrologia


Aurinko siirtyy maanantaina 22.08. Neitsyen merkkiin. Heinäkuisen leppoisan paistattelun jälkeen koittaa työteliäs vaihe, jolloin systemaattinen ja uuttera eteneminen palkitaan. Neitsyt on analyyttinen ja täydellisyyttä tavoitteleva maamerkki, joka nauttii luonnon antimista ja on palvellessaan omassa elementissään. Tämä järjestyksen mestari voi keskittyä täysin yksityiskohtaan unohtaen kokonaisuuden. Asioiden kriittinen tarkastelu kokonaiskuvaa unohtamatta on nyt paikallaan ennen kaikkea kaikille muuttuvissa merkeissä syntyneille eli Kaksoselle, Neitsyelle, Jousimiehelle ja Kaloille.

Auringon aloittaessa taivaltaan Neitsyen merkissä sen energia värjäytyy jo ensimmäisten päivien jälkeen Saturnuksen energialla. Saturnus vaikuttaa haastavassa kulmassa Jousimiestä käsin lisäten kriittistä sävyä ja tuoden riittämättömyyden tunnetta. Kuulostaa pahemmalta kuin on, sillä tämä aspekti tuo mukanaan mahdollisuuden luoda erittäin vakaan ja kestävän pohjan, mikäli otat haasteen vastaan. Tämä energia kulminoituu 02.09., jolloin Auringon ja Saturnuksen neliö on tarkka.

Samanaikaisesti Saturnuksen tehdessä neliötä Aurinkoon, perääntyvä Neptunus tekee Kalojen merkistä käsin oppositiota Aurinkoon tuoden mukanaan hämmentävää energiaa ja epävarmuuden tunnetta. Tämä konstellaatio voi tuoda mukanaan uskomattomalta kuulostavan onnenpotkun, johon on syytä suhtautua epäillen. Opettele nyt tarkastelemaan asioita kriittisesti ja pitämään jalat maassa. Tämä energia kulminoituu myös 02.09., jolloin Auringon ja Neptunuksen oppositio on tarkka.

Uusikuu Neitsyen merkissä muodostuu taivaalle 01.09. Siitä kirjoitan lähemmin toisessa artikkelissa. Mainittakoon kuitenkin tässä, että kyseessä on auringonpimennys, joten se on vaikutukseltaan huomattavasti voimakkaampi kuin normaali Uusikuu.
 
Auringon edetessä Neitsyen merkissä se tekee haastavaa neliötä Marssiin. Tämä on konfliktiherkkää aikaa. Äkkipikaiset reaktiot ja onnettomuusalttius värittävät aspektia. Väkisin väännettynä lopputulos ei kuitenkaan tule olemaan miellyttävä, joten turhautumista välttäen tämä energia olisi nyt hyvä suunnata esim. urheilullisiin harrastuksiin tai muuhun fyysiseen toimeen. Liioittelu on kuitenkin kaikessa haitallista ja normaalia suurempi onnettomuusriski on hyvä pitää mielessä myös urheilun ja fyysisen työskentelyn parissa. Aurinko-Mars-energian huipentuma on 13.09., jolloin Auringon ja Marsin neliö on tarkka.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.