Skip to main content

Vain taivas on rajana

By 01.08.2016Astrologia

Elokuun alussa Uusikuu muodostuu 10°57 Leijonan merkissä. Uusikuu aloittaa uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisa aika aloittaa jotain uutta, esim. uusi projekti tai harrastus.

Leijonan luonteen mukaan tämä Uusikuu suosii luovaa toimintaa. Itseluottamus on nyt korkealla ja jopa huikealtakin tuntuviin tilaisuuksiin tarttuminen tuntuu nyt mahdolliselta. 

Saturnus tekee Jousimiehestä 1° tarkkaa triniä Aurinko-Kuu-yhtymään tuoden mukanaan sinnikkyyttä ja realistista ymmärrystä. Samaan aikaan Neptunus tekee 1° tarkkaa kvinkunssia Kalojen merkistä hämärtäen kokonaiskuvaa epärealistisilla haaveilla. Varsinainen haaste tässä Uudenkuun kuviossa onkin juuri tämä Saturnus neliö Neptunus, joka on suoraan yhteydessä Auringon ja Kuun yhtymään. Tämä Saturnus-Neptunus-energia on jo tuttu kuvio kahden viimeisen Uudenkuun ajalta ja se tulee vaikuttamaan myös seuraavan kuukauden aikana. Kyse on kaaoksen ja järjestyksen keskeisestä kamppailusta, illuusion ja todellisuuden kädenväännöstä. Kaikki ei ole sitä, miltä se ensisilmäyksellä näyttää. Tällä kertaa Saturnus auttaa meitä karsimaan turhan pois ja antaa meille voimaa ja päättäväisyyttä edetä tavoitteissamme.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 8°-13° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt luovuus, lapset, elinvoima, energisyys ja rohkeuden löytäminen.
Uusikuu Leijonassa 10°57 tiistaina 02.08. klo 23:44 EET.