Skip to main content

Hold on your horses!

By 28.07.2016Astrologia

Lauantaina 30.07. Merkurius siirtyy Leijonasta Neitsyen merkkiin, jossa se viipyy perääntymisjakson vuoksi lähes kaksi kuukautta. Uranus aloittaa perääntymisen 24°30 Oinaassa.

Neitsyen merkissä vaikuttava Merkurius on omalla maaperällään. Merkurius on nyt kommunikoinnissaan tarkka ja analyyttinen. Se kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, sanojen valintaan ja niiden sävyyn. Systemaattisen looginen ja käytännöllinen ajattelu tuottaa nyt päivänvaloa kestävää tulosta. Ongelmaksi voi muodostua yksityiskohtien liiallinen korostus, minkä varjossa kokonaisuus jää näkemättä eikä tekeminen tuota tulosta.

Merkuriuksen perääntyminen alkaa 29°04 Neitsyessä 30.08. Siitä kirjoitan lisää tuonnempana.

Uranus aloittaa perääntyvän liikkeen 24°30 Oinaassa. Tämä perääntyvä jakso jatkuu aina vuoden loppuun asti. Uranus perääntyy vuoden aikana noin 5 kuukauden ajan, joten sen perääntymisellä on merkitystä vain silloin, kun se on suorassa kosketuksessa syntymäkarttaasi.

Uranus symbolisoi teknologiaa. Siksi perääntymisen alussa ja lopussa Uranuksen liikkeen suunnanvaihdon aikana tekniset laitteet, etenkin tietotekniikka puhelin- ja nettiyhteydet mukaan luettuina, joutuvat koetukselle. Uranus opettaa meille joustavuutta, joten nyt on hyvä pitää mieli avoinna.

Huomaathan, että tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.