Skip to main content

Uusikuu Skorpionin merkissä 04.11.2021

By 03.11.2021Astrologia

Torstaina 04.11. Uusikuu muodostuu Skorpionin merkissä asteluvulla 12°40. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Nyt Uudenkuun muodostuessa Skorpionin merkissä on aika keskittyä elämän laadun parantamiseen ja turhasta lastista vapautumiseen.

Uusikuu Skorpionin merkissä

Uusikuu Skorpionin merkissä kiinnittää huomiomme niihin elämän alueisiin, joihin kaipaamme muutosta. Voimme tuntea halua irtautua tavoista, jotka tuntuvat paikoitellen hallitsevan elämäämme. Kyse on oman elämän transoformoinnista kohti parempaa olotilaa. Voimme rohkeasti kohdata pelkoa herättäviä puutteita itsessämme ja ymmärtää omaa käyttäytymistä tavalla, joka mahdollistaa syvällisen, pysyvän uudistumisen. Uusikuu Skorpionin merkissä tuo mukanaan rohkeutta valita laatu määrän sijasta. Rakoilevat parisuhteet hyötyvät nyt erittäin paljon esim. pariterapian aloittamisesta. Halu ymmärtää ja myös löytää armollisuutta korostuu tässä ajassa.

Uudenkuun aspektit

Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee tarkkaa oppositiota Aurinko-Kuulle tuoden mukanaan intoa etsiä uutta virettä elämään. Tarve vapautua kahleiksi muodostuneista velvoitteista tai elämääsi kohdistuvista odotuksista siivittävät tätä riippumattomuutta tavoittelevaa energiaa. Eteesi voi myös tulla odottamattomia mahdollisuuksia irrottautua vanhasta tai muokata vallalla olevaa enemmän itsesi näköiseksi. Uranuksen oppositio Aurinko-Kuulle vaatii joustavuutta, ohimenevään tilaisuuteen tarttumista ja uskallusta heittäytyä hetkeen. Muutoksen vastustaminen voi johtaa normaalia herkempään onnettomuusalttiuteen.

Skorpionin merkissä vaikuttava Mars lähestyy Vesimiehen merkissä vaikuttavaa Saturnusta 4° tarkassa neliössä tavoittaen sen viikkoa myöhemmin. Tämä rajoittaa spontaania liikkeellelähtöä tuoden mukanaan turhautumista ja pidättyneisyyttä. Nyt on tärkeää miettiä tavoitteesi tarkkaan ja esteistä huolimatta taistella kohti haaveita. Tämä vaatii kärsivällisyyttä ja oleelliseen keskittymistä. Todennäköisesti joudut matkan varrella todistamaan ainakin itsellesi, miten tärkeää tavoitteen saavuttaminen sinulle on. Saturnus neliö Mars näyttää, että mitään ei saa ilmaiseksi. Mutta haasteiden ylittämisen jälkeen voit olla todella ylpeä saavutuksistasi.

Vaa’an merkissä vaikuttava Merkurius tekee Jousimiehen merkissä vaikuttavalle Venukselle 1° tarkkaa sekstiiliä vaikuttaen stressiä miedontaen ja tunnelmaa pehmentäen. Vuorovaikutus on joustavaa ja yhteistyö sujuu muuttuvissakin tilanteissa häiriöittä. Halu ymmärtää toista osapuolta ja samalla kokonaisuutta on käsinkosketeltavaa. Nyt on helppo kommunikoida omia ideoita ja myöskin nähdä Uranus-Uusikuu –opposition mahdollisuudet ponnahduslautana uuteen parempaan tulevaisuuteen.

Uudenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 09°-17° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Uusikuu tekee nyt yhtymää 01.-08.11. Skorpionin merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 01.-08.08. Leijonan merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 29.01.-05.02. Vesimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 29.04.-06.05. Härän merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt uudistuminen, syvälliset muutokset sekä transformaatio ja seksuaalisuus.

Uusikuu Skorpionin merkissä 12°40 torstaina 04.11. klo 23:15 EET/EEST*.

Edellinen kuunvaihe: Täysikuu Oinaan merkissä 20.10.2021

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment