Skip to main content

Uusikuu Ravun merkissä 10.07.2021

By 07.07.2021Astrologia

Lauataina 10.07. Uusikuu muodostuu Ravun merkissä 18°02. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Nyt Uudenkuun muodostuessa Ravun merkissä on aika uudelleenarvioida mitä tarvitsemme tunteaksemme olomme turvalliseksi.

Uusikuu Ravun merkissä 10.07.2021

Uusikuu Ravun merkissä kiinnittää huomiomme tunne-elämään ja yhteenkuuluvuuden tunteen piiriin. Sisäänpäin suuntautunut Rapu nauttii kotoisan lämpimästä ja turvallisesta olosta. Lähimmäisistä huolehtiminen ja yksinkertainen kotona puuhastelu saa herkän Ravun sydämen pakahtumaan onnesta. Uudenkuun muodostuessa Ravun merkissä korostuvat kodin ja yksityiselämän merkitykset tunne-elämän tasapainon tuojina.

Uudenkuun aspektit

Uudenkuun energia aktivoituu Härän merkissä vaikuttavan Uranuksen 4° tarkalla sekstiilillä. Tämän lisäksi Kalojen merkistä käsin Neptunus tekee Aurinko-Kuulle 5° tarkkaa triniä. Mieli on joustava ja avoin muuttuvalle energialle. Intuitio, mielikuvitus ja luovuus vaikuttavat vahvasti. Aistit ovat valppaana ja yllättävät käänteet koetaan nyt positiivisina mahdollisuuksina. Neptunuksen trini Aurinko-Kuulle aktivoi myös unimaailman ja siksi kannattaakin tarkkailla omia unia normaalia enemmän. Voit löytää sieltä vinkkejä toteuttamisen arvoisiin ideoihin.

Muut vaikuttavat aspektit

Uudenkuun aikaan Venus tekee Leijonan merkissä Marsille 2° tarkkaa yhtymää. Samaan aikaan Uranus säteilee Härän merkistä käsin Venukselle 1° ja Marsille 3° tarkassa neliössä. Vesimiehen merkissä vaikuttava Saturnus energisoi Venusta 4° tarkassa oppositiossa ja vastaavasti Marsia 6° tarkassa oppositiossa. Marsin ja Venuksen yhtymä kuvastaa feminiinisen ja maskuliinisen energian vetovoimaa sekä tunteiden tasapainoa. Luovuus ja ideointi tuottavat hedelmää etenkin projekteissa, joissa fyysisyys yhdistyy kauneuteen. Saturnuksen oppositio toimiin nyt rajoitteena ja jarruttavana energiana. Tämä herättää turhautumista ja yksinäisyyttä rakkaudessa. Myös raha-asioissa voimme kokea frustraation nousevan pinnalle. Tämä aika on hyvä käyttää ennen kaikkea valmistelevaan työhön. Uranuksen neliö lupaa odottamattomia käänteitä niin romantiikassa kuin raha-asioissa. Tarve vapautua rajoittavista energioista on nyt suuri. Ota kuitenkin itsellesi aikaa harkita seuraavaa siirtoa. Hätiköimällä ei Saturnuksen ja Uranuksen vaikutuksen alla synny mitään kestävää.

Uudenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 14°-22° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Uusikuu tekee nyt yhtymää 06.-14.07. Ravun merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 04.-12.04. Oinaan merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 07.-15.10. Vaa’an merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 04.-12.01. Kauriin merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt koti, perhe, turvallisuuden tunne, yhteenkuuluvuus ja juuret.

Uusikuu Ravun merkissä 18°02 lauantaina 10.07. klo 04:17 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

Edellinen kuunvaihe: Täysikuu Kauriin merkissä 24.06.2021

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment