Skip to main content

Täysikuu Kauriin merkissä 24.06.2021

By 23.06.2021Astrologia

Torstaina 24.06. Täysikuu muodostuu Kauriin merkissä 03°28. Kauriin merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Ravun merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä. Kauris-Rapu–akselilla kyse on ulkomaailmaan kohdistuneiden vastuualueiden (esim. työ) ja henkilökohtaisen elämän (esim. perhe) välisestä tasapainosta. Introvertti Rapu kaipaa yksityisyyttä ja kodin turvaa. Pitkäjänteinen Kauris uurastaa vastuullisesti velvollisuuksien parissa ”ensin työ, sitten huvi” -ajatuksella. Tämä Täysikuu kutsuu meitä ymmärtämään sekä riippuvuuden ympäristöstämme että oman vastuun toiminnastamme ja näiden välisen vuorovaikutuksen. Kun meidän juuremme (Rapu) ovat terveellisellä pohjalla, voimme ponnistaa täydellä voimalla kohti tavoitteitamme (Kauris). Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Täysikuu Kauriin merkissä 24.06.2021

Täydenkuun aspektit

Täydenkuun aikaan Kalojen merkissä vaikuttava Jupiter tekee 1° tarkkaa sekstiiliä Kuulle tuoden mukanaan optimistista asennetta ja iloisuutta. Nyt on helppo nauttia läheisten kanssa olosta ja kesän lämmöstä. Tämä avoin energia kutsuu myös tutustumaan uusiin ihmisiin. Sosiaalisuus ja positiivinen asenne auttaa niin yksityiselämässä kuin työssäkin. Jupiterin trini Auringolle lisää luottamusta ja itsevarmuutta. Yhteistyö sujuu hyvin ja mitä tahansa me tämän energian siivittämänä aloitammekin, voimme huomata onnistuvamme siinä. Nyt on siis hyvä aika aloittaa opinnot, työ, luova projekti, yhteistyö tai parisuhde.

Muut vaikuttavat aspektit

Ravun merkissä vaikuttava Venus energisoituu Kauriin merkissä vaikutavan Pluton 1° tarkalla oppositiolla. Tunteet ovat nyt erittäin intensiivisiä. Manipulointi, mustasukkaisuus, omistushalu ja muu draama värjää parisuhteiden dynamiikkaa. Täydenkuun aikaan alkavissa suhteissa tulee varoa tuhoisaa voimien mittelöintiä.

Leijonan merkissä vaikuttava Mars lähestyy 5° tarkassa oppositiossa Vesimiehen merkissä vaikuttavaa Saturnusta. Vaikka Marsin ja Saturnuksen oppositio on tarkka vasta 01.07. voimme jo tuntea tuon energian vaikutuksen. Tilanteet eivät kehity suunnitelmien mukaisesti ja siksi onkin hyvä varautua hidasteisiin ja muihin turhautumista kasvattaviin häiriötekijöihin. Pyri purkamaan frustraatio ja pettymys terveellisillä tavoilla esim. fyysiseen aktiviteettiin.

Vesimiehen merkissä vaikuttavan Saturnuksen ja Härän merkissä vaikuttavan Uranuksen 1° tarkka neliö vaikuttaa Täydenkuun aikana uudistaen vanhoja struktuureja. Vanhat kangistuneet konseptit eivät enää toimi. Niistä pitää nyt luopua ja tehdä tilaa uudelle tässä hetkessä paremmin toimivalle kehitykselle. Tämä vaatii joustavuutta ja kykyä visioida tulevaa. Yksilön tasolla tämä Saturnuksen ja Uranuksen neliö voi näkyä myös vapautumisen energian taisteluna velvollisuuksien ja vastuun kanssa. Me emme voi välttämättä riistäytyä välittömästi irti vanhasta tai velvoitteistamme. Uudistus ja tietyn tasoinen vapautuminen on kuitenkin nyt tarpeen. Me voimme tehdä sen myös askel askeleelta ottaen mukaamme kaiken sen viisauden, jonka olemme kokemuksien myötä itsellemme keränneet. Tätä viisautta ja kokemusta meidän tulee kunnioittaa ja käyttää myös hyödyksemme uudistavassa kehityksessä.

Täydenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 00°-08° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Kesäkuun Täysikuu tekee yhtymää 21.-29.12. syntyneen Kauriin Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 23.09.-01.10. syntyneen Vaa’an Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 20.-28.04. syntyneen Oinaan Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 21.-29.06. syntyneen Ravun Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt ammatti ja ura, sosiaalinen status, saavutukset sekä tavoitteet ja päämäärät.

Täysikuu Kauriin merkissä 03°28 torstaina 24.06. klo 21:40 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

Edellinen kuunvaihe: Auringonpimennys Kaksosen merkissä 10.06.2021

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment