Skip to main content

Perääntyvä Jupiter 20.06.2021

By 15.06.2021Astrologia

Sunnuntaina 20.06. Jupiter aloittaa perääntymisen 2º Kaloja. Perääntyminen päättyy 18.10. Jupiterin saavutettua 22º Vesimiestä. Jupiter perääntyy noin 3 kuukauden välein noin 4 kuukauden ajan. Perääntyvän Jupiterin kosketus nostattaa pinnalle filosofisia ja henkisiä teemoja. Jupiterin perääntymisen aikana on hyvä reflektoida tapahtuneita. Klassisesti Jupiter symbolisoi astrologisella kartalla kasvua, kehitystä, menestystä ja onnea.

Perääntyvä Jupiter 20.06.-18.10.2021

Kun Jupiter perääntyy, meidän on tärkeää keskittyä kasvua ja kehitystä vaativalle alueelle, mikä se omassa henkilökohtaisessa elämässäsi juuri tällä hetkellä onkin. Tarkista oma teemasi henkilökohtaiselta kartaltasi. Katso, missä huoneessa Jupiter transitoi ja muista myös tarkistaa, missä huoneessa se vaikuttaa syntymäkartallasi.

Jos olet ollut liian leväperäinen, Jupiterin perääntyminen tuo eteesi mahdollisuuden korjata tilannetta. Tällöin voi olla tarvetta asennemuutokseen tai jopa konkreettisiin käytännön tasolla toimiviin muutoksiin. Millä tasolla tuo muutos sinun kohdallasi onkin, tarvittavien muutosten kanssa tulisi olla sinut ennen kuin Jupiter muuttaa suuntaansa lokakuun puolessa välissä, jotta voit lopulta päästä nauttimaan Jupiterin onnenhetkistä.

Perääntymisen aikana Jupiteriin vaikuttavat aspektit

Jupiterin perääntymisen alussa Aurinko, Kuu ja Jupiter muodostavat kauniin suurkolmion. Skorpionin merkissä vaikuttava Kuu energisoituu Kalojen merkissä vaikuttavan Jupiterin tarkalla trinillä. Kaksosen merkissä vaikuttava Aurinko energisoituu Jupiterin vaikutuksesta 3º tarkassa trinissä. Auringon ja Jupiterin trini tuo mukanaan onnen tunnetta ja optimismia. Anteliaisuus ja jalomielisyys värittävät ihmissuhteita. Taloudelliset onnistumiset, mahdollisesti myös onnekkaat sijoitukset, tuottavat mielihyvää. Kaikenlainen kasvu ja onnistuminen kuvaavat tätä ajanjaksoa. Tämä aika on siis hyvä käyttää henkiseen ja materialistiseen kasvuun, kuten esimerkiksi koulutukseen, liiketoimintaan tai työpaikan hakuun.

Jupiterin trini Kuulle lisää hyvää fiilistä ja voit huomata, miten hyvältä tuntuu jakaa tuota tunnetta lähimmäistesi kanssa. Nyt on helppo tulla juttuun erilaisten persoonallisuuksien kanssa ja tästä syystä voitkin tutustua uusiin ihmisiin. Nämä tuttavuudet voivat johtaa menestyvään yhteistyöhön tai jopa uuteen parisuhteeseen.

Auringon ja Kuun trini tuo mukanaan pehmeyttä ja hyvää oloa. Yksityiselämä on balanssissa työelämän kanssa. Tämä on suotuisaa aikaa pitää huolta kaikista ihmissuhteista ja solmia uusia.

Kun Jupiterin perääntyminen päättyy 18.10, se tekee 3º tarkkaa triniä Vaa’an merkissä vaikuttavalle Auringolle ja 1º tarkkaa triniä niin ikään Vaa’an merkissä vaikuttavalle Marsille. Auringon ja Marsin yhtymä ennakoi Jupiterin trinin kanssa hyvää menestystä. Nyt on tärkeää käyttää tämä aika aktiiviseen toimintaan ja tärkeiden päätösten tekoon. Nyt ei pidä päästää yhtään mahdollisuutta livahtamaan ohi. Tämä on myös erittäin hyvää aikaa kohentaa parisuhteen energiaa tai aloittaa uusi parisuhde.