Skip to main content

Uusikuu Neitsyen merkissä 27.08.2022

By 23.08.2022Astrologia

Lauantaina 27.08. Uusikuu muodostuu Neitsyen merkissä asteluvulla 04°04. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Neitsyen merkissä herättää miettimään, miten voimme ylläpitää fyysistä hyvinvointiamme kiireisenkin arjen keskellä.

Uusikuu Neitsyen merkissä 27.08.2022

Kun Uusikuu muodostuu Neitsyen merkissä on aika kehittää arjen toimivuutta. Huomaatko kenties päivittäisten rutiinien hoitamisessa puutteita? Tai vaatiiko niiden hoitaminen suuria uhrauksia? Olisiko arjen uudelleenorganisointi mahdollista? Pienetkin muutokset esim. toimintajärjestyksessä voivat tuoda suurta ajallista helpotusta. Uusikuu Neitsyen merkissä on suotuisaa aikaa aloittaa terveyttä ja hyvinvointia edistäviä toimintoja. Elintapojen, niin liikunnalliset kuin ravitsemukseenkin liittyvät muutokset tuottavat nyt tuloksia. Uusikuu Neitsyen merkissä kutsuu meitä pitämään huolta itsestämme.

Uudenkuun aspektit

Uudenkuun aikaan Kaksosen merkissä vaikuttava Mars tekee tarkkaa neliötä Aurinko-Kuulle nostattaen pinnalle kärsimättömyyttä, turhautumista, ärsyyntymistä ja kiukustumista. Jos huomaat itsessäsi turhaunututta energiaa tai kärsimättömyyttä, pyri suuntaamaan tämä energia järkevästi fyysiseen toimintaan. Näin vältyt aggressiotason nousulta eikä oma energia kärjisty onnettomuusvaaraan tai väkivaltaan. Mars reagoi Kaksosen merkissä todella nopeasti erilaisiin ärsykkeisiin. Haasteena on nyt pitää pää kylmänä ja keskittyä oleelliseen.

Muut vaikuttavat aspektit

Leijonan merkissä vaikuttava Venus energisoituu Vesimiehen merkissä vaikuttavan Saturnuksen 1° tarkalla oppositiolla ja Härän merkissä vaikuttavan Uranuksen 1° tarkalla neliöllä. Voit tuntea olosi alakuloiseksi ja yksinäiseksi. Yllättävät muutokset tuovat viivästyksiä ja muita harmituksen aiheita rakkauteen ja talousasioihin. Voit kokea hyväksymisen tunteen hetkellisesti puuttuvan parisuhteestasi. Tai kenties havahdut sen puuttumiseen jo pitkän ajanjakson aikana. Nyt kun Uranuksen ja Saturnuksen välinen konflikti osuu rakkauden planeettaan, tämä ajanjakso testaa monia parisuhteita. Jos parisuhteen alun lupaus ei ole toteutunut, tarve vapautua turhauttavasta tilanteesta kasvaa entisestään. Venus hallitsee myös raha-asioita ja siksi nyt pitääkin olla tarkkana liian impulsiivisen rahankäytön varalta.

Uranuksen ja Saturnuksen neliö vaikuttaa Uudenkuun aikaan 2° tarkkuudella. Teemanamme on yhä rajojen rikkominen ja uudistuminen. Uudet mahdollisuudet voivat tulla nyt yllättäviltä tahoilta. Vaaditaan uskallusta tarttua tilaisuuteen ja irrottautumista vanhoista rajoittavista tekijöistä. Alati muuttuvat tilanteet voivat vaatia jatkuvaa joustavuutta, kun ideat eivät toteudukaan alkuperäisen suunnitelmat mukaisesti. Kiirehtiminen ja jääräpäinen eteneminen tuottaa vain lisää turhautumista. Tässä energiassa joustavuuden ja kärsivällisyyden avuin lopputuloksesta tulee paras mahdollinen.

Uudenkuun vaikutusalueet ja teemaan sopivat affirmaatiot

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 00°-08° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Uusikuu Neitsyen merkissä aktivoi 21.-28.05. syntyneen Kaksosen kartalla kotiin liittyvät teemat, 23.-30.08. syntyneen Neitsyen kartalla egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, 22.-29.11. syntyneen Jousimiehen kartalla työteeman ja 19.-26.02. syntyneen Kalojen kartalla parisuhdeteeman.

Uudenkuun affirmaation teemat ovat nyt työ, terveys ja sadonkorjuu (myös symbolisessa merkityksessä).

Uusikuu Neitsyen merkissä 04°04 lauantaina 27.08. klo 11:17 EET/EEST*.

Edellinen kuunvaihe: Täysikuu Vesimiehen merkissä 12.08.2022

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

© astrologiset kortit Königsfurt Uranian luvalla.

Join the discussion One Comment