Skip to main content

Täysikuu Vesimiehen merkissä 12.08.2022

By 09.08.2022Astrologia

Perjantaina 12.08. Täysikuu muodostuu Vesimiehen merkissä asteluvulla 21°21. Vesimiehen merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Leijonan merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä.

Täysikuu Vesimiehen merkissä 12.08.2022

Täydenkuun muodostuessa Vesimies-Leijona –akselilla kyse on yhteisöllisten ja yksilöllisten tavoitteiden välisestä tasapainosta. Leijona luottaa itsevarmana omaan pettämättömään kykyynsä ja loistaa mielellään omien suoritustensa kautta. Vesimies suoriutuu mielellään myös vapaana yksilönä, mutta tunnistaa tiimihenkisenä ryhmän yhdistävän voiman merkityksen. Juurikin viime vuosien pandemia on osoittanut miten yksilön teoilla (Leijona) voimme vaikuttaa yhteisön (Vesimies) hyvinvointiin. Yksilön tasolla tämän ymmärtämisen kautta voimme selvitä paremmin tulevissa haastavissa ajoissa. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole koskaan pitkään toimiva vaihtoehto.

Täydenkuun aspektit

Täydenkuun aikaan Saturnus tekee Vesimiehen merkissä Kuulle 3° tarkkaa yhtymää. Tunteita on nyt normaalia vaikeampaa ilmaista ja voit myös huomata tarvetta vetäytyä sivuun tai muuten mielesi vakavoituvan. Ehkä koet joissakin tilanteissa myös jääväsi yksin. Saturnuksen yhtymä Kuulle harjoittaa itsekuria ja kykyä tunnistaa sekä tunnustaa omia tunteita. Loukkaantuneet tunteet on hyvä käsitellä vastuuntuntoisesti ja kehittävästi. Vaikka käsittelisit haavoja, joiden juuret löytyvät lapsuudestasi, taantuminen lapsen tasolle ei johda haluttuun kehitykseen. Saturnus-Kuu mahdollistaa nyt tunteiden jäädyttämisen tai niiden vastuullisen ja asiallisen käsittelyn. Kumman sinä valitset?

Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee Kuulle tarkkaa neliötä. Tunne-elämä on nyt nopeiden muutosten vaikutuksen alla. Mieliala vaihtelee ja yllättävät tunnepurkaukset ryöppyävät impulsiivisesti ilmoille odottamattomien käänteiden laukaisemina. Voit huomata itsessäsi kärsimättömyyttä ja muutenkin impulsiivista reagointia. Keskittyminen on nyt myös haastavaa. Jos olet tilanteessa, jossa sinua yritetään pakottaa johonkin tiettyyn muottiin, reagoit todennäköisesti kapinallisesti. Tarve tuntea itsesi vapaaksi ja itsenäiseksi on nyt suuri. Mieti kuitenkin kahdesti ennen kuin riistäydyt irti sinulle tärkeistä asioista tai suhteista.

Muut vaikuttavat aspektit

Saturnuksen ja Uranuksen välinen neliö on Täydenkuun aikaan 1° tarkka. Tarve uusiutua ja irrottautua orjuuttavista kahleista on nyt suuri. Muutos vain ja ainoastaan muutoksen vuoksi ei kuitenkaan tuota haluttua lopputulosta, vaan hyvin nopeasti frustraatio ja uudet ongelmat nousevat pinnalle. Muutos on kyllä mitä todennäköisemmin tarpeen, mutta sen pitäisi tapahtua kehittävästi ja parempaan huomiseen johtaen. Joustavuus, harkitsevuus ja kärsivällisyys auttavat nyt haastavilta vaikuttavissa tilanteissa. Näin toimiessa vaikeudet voivat muuttua mahdollisuuksiksi. Nyt ei ole siis aika vastustaa muutosta muttei myöskään ylireagoida.

Kalojen merkistä käsin Neptunus aktivoi Härän merkissä vaikuttavan Marsin tarkassa sekstiilissä. Samaan aikaan Kauriin merkissä vaikuttava Pluto energisoi Marsia 1° tarkassa trinissä. Toiminta on nyt määrätietoista ja halu vaikuttaa on suuri. Kun Mars (liikkeelle lähtevä energia) ja Pluto (päätökseen asti vievä energia) yhdistyvät, liikkeellä ovat valtavat muutokselliset voimat. Neptunus tuo mukaan pehmeyttä ja halua auttaa vähempiosaisia. Yhä synkempien talousuutisten täyttäessä uutiskanavat meillä on nyt mahdollisuus löytää luovia ratkaisuja tässä vaikeassa ajassa.

Täydenkuun vaikutusalueet ja teemaan sopivat affirmaatiot

Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 15°-23° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Heinäkuun Täysikuu aktivoi 08.-15.08. syntyneen Leijonan kartalla parisuhdeteeman, 07.-14.11. syntyneen Skorpionin kartalla kotiin liittyvät teemat, 04.-11.02. syntyneen Vesimiehen kartalla egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat sekä 06.-13.05. syntyneen Härän kartalla työteeman.

Täydenkuun affirmaation teemat ovat nyt ystävyys, samanhenkisyys ja vapaus.

Täysikuu Vesimiehen merkissä 19°21 perjantaina 12.08. klo 04:36 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

Edellinen kuunvaihe: Uusikuu Leijonan merkissä 28.07.2022

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

© astrologiset kortit Königsfurt Uranian luvalla.

Join the discussion One Comment