Skip to main content

Uusikuu Leijonan merkissä 28.07.2022

By 25.07.2022Astrologia

Torstaina 28.07. Uusikuu muodostuu Leijonan merkissä asteluvulla 05°39. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Leijonan merkissä herättää miettimään, miten voimme luovalla tavalla toteuttaa itseämme.

Uusikuu Leijonan merkissä 28.07.2022

Kun Uusikuu muodostuu Leijonan merkissä on aika kehittää omaa itsevarmuutta ja tarkkailla, onko se terveellisellä, omaa elämää edistävällä tasolla. On hyvä miettiä, minkälainen aktiviteetti voisi voimistaa positiivista suhtautumista itseä kohtaan. Mikä auttaa olemaan mielellään oma itsesi? Leijonan energia liitetään myös kilpailuhenkisyyteen, joten kaikki harrastustoiminta, jossa voimme kilvoitella muiden tai itsemme kanssa, tuottaa juuri nyt mielihyvää. Olo on nyt Leijonan aikaan kevyt ja leikkisä. Voimmekin huomata itsessämme leikkisyyttä romanttisissa tilanteissa. Uusikuu Leijonan merkissä kutsuu meitä rentouden ja elämän nautintojen äärelle.

Uudenkuun aspektit

Uudenkuun aikaan Oinaan merkissä vaikuttava Jupiter tekee 3° tarkkaa triniä Aurinko-Kuulle. Halu kasvaa ja kehittää itseä on nyt voimakkaasti esillä. Suunta on positiivinen ja edistymisen halu on suuri. Optimistinen asenne auttaa onnistumaan. Jupiter mielletään klassisessa astrologiassa onnen tuojaksi, joten positiivinen suhtautuminen mahdollistaa myös hyvien potentiaalien havainnoimisen. Jupiterin trini lisää rohkeutta tarttua näihin tilaisuuksiin, mikä osaltaan lisää onnistumisen mahdollisuuksia.

Muut vaikuttavat aspektit

Leijonan merkissä vaikuttava Merkurius aktivoituu Vesimiehen merkissä vaikuttavan Saturnuksen 5° tarkalla oppositiolla ja Härän merkissä vaikuttavan Uranuksen tarkalla neliöllä. Yllättävät käänteet ja odottamattomat haasteet voivat vaatia suunnitelman muutoksia. Mitä tarkemmin olet strategiasi työstänyt ja tehnyt mahdollisia varasuunnitelmia, sitä helpompi sinun on nyt reagoida ennalta-arvaamattomiin tilanteisiin. Nyt on aika pitää mieli joustavana, mutta ymmärtää, ettei alkuperäistä suunnitelmaa tarvitse välttämättä tyystin hylätä.

Härän merkissä vaikuttava Mars tekee Ravun merkissä vaikuttavalle Venukselle 3° tarkkaa sekstiiliä. Tämä konstellaatio pitää huolen Uudenkuun ajan romanttisesta tunnelmasta. Sinkut ovat avoimia uusiin kohtaamisiin ja Mars-Venus –energia auttaakin löytämään juuri oikeanlaista kemiaa sinkkuviidakossa. Parisuhteessa Venuksen ja Marsin välinen sekstiili lisää harmoniaa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Haastavassa parisuhdetilanteessa olevat kokevat tämän hyvänä ja ongelmattomana vaiheena.

Härän merkissä Mars aktivoituu Uranuksen 3° tarkalla yhtymällä. Uudet erilaiset vaihtoehdot kiinnostavat ja innostavat. Tekemistä on nyt helppo mukauttaa tilanteen vaatimusten mukaiseksi. Ilmassa voi olla tarvetta irrottautua vanhoista rajoittavista kaavoista. Tämä muutos voi olla todella radikaalinenkin. Uhkarohkea ja varomaton toiminta voi johtaa myös hyvien mahdollisuuksien missaamiseen. Kaikesta spontaaniudesta huolimatta suurempia muutoksia on siis hyvä harkita rauhassa välttyäksesi turhilta pettymyksiltä.

Uudenkuun vaikutusalueet ja teemaan sopivat affirmaatiot

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 02°-10° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Uusikuu Leijonan merkissä aktivoi 22.-30.04. syntyneen Härän kartalla kotiin liittyvät teemat, 25.07.-02.08. syntyneen Leijonan kartalla egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, 25.10.-02.11. syntyneen Skorpionin kartalla työteeman ja 22.-30.01. syntyneen Vesimiehen kartalla parisuhdeteeman.

Uudenkuun affirmaation teemat ovat nyt luovuus, lapset, elinvoima, energisyys, rohkeus ja romantiikka.

Uusikuu Leijonan merkissä 05°39 torstaina 28.07. klo 20:55 EET/EEST*.

Edellinen kuunvaihe: Täysikuu Kauriin merkissä 13.07.2022

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment