Skip to main content

Uusikuu Neitsyen merkissä 07.09.2021

By 05.09.2021Astrologia

Tiistaina 07.09. Uusikuu muodostuu Neitsyen merkissä 14°38. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Nyt Uudenkuun muodostuessa Neitsyen merkissä on aika muokata arkea entistä toimivammaksi.

Uusikuu Neitsyen merkissä 07.09.2021

Uusikuu Neitsyen merkissä kiinnittää huomiomme terveyteemme ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Nyt esitettävät kysymykset liittyvät kehon olotilan optimointiin. Syömmekö esimerkiksi riittävän ravinnerikasta ruokaa? Sopiiko ruokailuaikojen välinen aikaintervalli oman kehomme rytmiin? Pidämmekö huolta kehomme nestetasapainosta? Urheilemmeko riittävästi? Voimmeko lisätä liikkumista hyötyliikunnan kautta? Miten tämä kaikki soveltuu arjen käytäntöön? Uusikuu Neitsyen merkissä kutsuu meitä pitämään huolta kehostamme omaan arkeemme sopivin käytännöllisin tavoin.

Uudenkuun aspektit

Uudenkuun energia aktivoituu Härän merkissä vaikuttavan Uranuksen tarkalla trinillä. Uranuksen trini Aurinko-Kuulle lupaa yllättäviä muutoksia, joihin meidän on helppo sopeutua. Sisältäsi voi kummuta halu kokeilla jotain täysin poikkeavaa ja voit huomata, miten uudistut ja vapaudut tämän rohkean askeleen myötä. Voit kokea toivetta toteuttaa itseäsi uudella tavalla, uskallusta toimia oman innovatiivisen idean mukaisesti muista poiketen tai tahtoa vapauttaa itsesi ”minun pitää tai pitäisi” –ajatuksista.

Muut vaikuttavat aspektit

Neitsyen merkissä vaikuttavan Marsin ja Kauriin merkissä vaikuttavan Pluton tarkka trini takaa Uudenkuun aikana aloitettujen uudistusten ylläpitämisen. Kaikki toiminta alkaa Marsin saamasta impulssista, mutta tarvitsemme Pluton sinnikkyyttä, jotta jaksamme jatkaa alkuinnostuksen laantumisen jälkeenkin. Nyt kun nämä kaksi planeettaa vaikuttavat trinissä, kannattaa tehdä juurikin Uudenkuun teemaan liittyviä uudistuksia.

Uudenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 11°-19° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Uusikuu tekee nyt yhtymää 03.-11.09. Neitsyen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 01.-09.06. Kaksosen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 03.-10.12. Jousimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 01.-09.03. Kalojen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt työ, terveys ja sadonkorjuu (myös symbolisessa merkityksessä).

Uusikuu Neitsyen merkissä 14°38 tiistaina 07.09. klo 03:52 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

Edellinen kuunvaihe: Täysikuu Vesimiehen merkissä 22.08.2021

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment