Skip to main content

Uusikuu Kauriin merkissä 23.12.2022

By 20.12.2022Astrologia

Perjantaina 23.12. Uusikuu muodostuu Kauriin merkissä asteluvulla 01°33. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Kauriin merkissä kiinnittää huomion omien voimavarojen realistiseen arviointiin.

Uusikuu Kauriin merkissä 23.12.2022

Kun Uusikuu muodostuu Kauriin merkissä on aika suunnata katse pitkän tähtäimen suunnitelmiin. Nyt on aika miettiä tulevan vuoden tavoitteita käytännön tasolla. Joku voi ottaa suunnittelutyökalukseen aarrekartan, toinen vuosikompassin ja osalle riittää kalenteriin ajatusviivoilla kirjatut päämäärät tai joku muu tapa. Valmistelutyökalun valinnalla ei ole väliä, tärkeää on toimia itselleen ominaisella tavalla. Kauriin ajalle on tyypillistä tehdä realistisesti toteutettavissa olevia suunnitelmia. Menneistä kokemuksista opittuja oman elämän viisauksia soveltaen alkavan vuoden suunnitelmista ja lupauksista voi tulla kunnianhimoisia ja määrätietoisia. Kaurismaisen kurinalaisuuden, vastuullisuuden ja kärsivällisyyden periaatteita noudattaen nämä tavoitteet ovat saavutettavissa.

Uudenkuun aspektit

Uudenkuun aikaan Jupiter tekee Oinaan merkistä käsin Aurinko-Kuu- yhtymälle 1° tarkkaa neliötä nostattaen tunnelmaa. Nyt on helppo nauttia joulun ajasta. Mieli on uutisotsikoista huolimatta optimistinen ja ilmapiiri rento. Joulun maut ja tuoksut tuovat mieleen hyviä muistoja. Vapautunut tunnelma ja hyväntuulisuus lisää juhlamieltä. Voit huomata nauttivasi erityisen paljon ystävien ja läheisten seurasta. Intuitio on nyt vahvaa ja mielikuvitus innostaa luovaan toimintaan. Meditaatio ja kaikenlainen hiljentyminen oleellisen äärelle vahvistaa luottamusta tulevaan. Mutta Jupiterin neliön vaarana on liioitella kaikkea. Liioittelu voi mennä ylisuorittamisen tai alisuorittamisen puolelle. Mikään ei riitä tai yltiöoptimistisen asenteen vuoksi luotat liikaa hyvään onneesi. Tärkeää on keskittyä kerrallaan rajoitettuun määrään tehtäviä. Talousasioissa on hyvä olla maltillinen. Näin myös juhlimisessa.

Muut vaikuttavat aspektit

Kauriin merkissä Venus tekee Merkuriukselle 5° tarkkaa yhtymää. Vuorovaikutus on nyt tasapainoista ja sopuisaa. On helppo kertoa kiintymyksestä ja osoittaa hellyyttä. Merkuriuksen ja Venuksen yhtymä lupaa vaivatonta ja lämminhenkistä yhteyttä. Mahdolliset väärinymmärrykset tai muut kinan aiheet on nyt helppo selvittää, sillä aito halu ymmärtää ja löytää kompromissi on tässä energiassa suuri. Tämä aika suosii kaikenlaista yhteistyötä ja liiketoimintaa. Merkuriuksen ja Venuksen yhtymä tarkentuu muutamaa päivää ennen vuoden vaihdetta, kun Merkurius aloittaa perääntymisen.

Merkurius aktivoituu tämän lisäksi myös Kalojen merkissä vaikuttavan Neptunuksen 1° tarkalla sekstiilillä. Luovuus, mielikuvitus ja herkkyys ovat nyt vahvoja. Tämä suosii kaikkea luovuuden parissa tehtyä työtä ja harrastusta. Musiikin ja tanssin tuottama ilo ja mielihyvä vaikuttaa nyt voimakkaasti. Kommunikointi on pehmeää ja siitä huokuu aito välittäminen. Varsinkin lähikontaktissa elekieli vahvistaa koettua empatiaa. Vaikka voit intuitiivisesti aavistaa mitä kumppanisi sinulle kertoo, malta keskittyä ja vältä olettamasta asioita. Neptunuksen trini Merkuriukselle auttaa näkemään asiat suuremmassa kuvassa. Tämä yhdistettynä hyvään tahtoon ymmärtää auttaa selvittämään solmuun ajautuneita tilanteita.

Härän merkissä vaikuttava Uranus energisoi Venusta 1° tarkassa trinissä innostaen etsimään jotain uutta ja jännää. Tämä voi suuntautua uuteen rakkauteen tai uuteen työhön ja harrastuksen. Mutta myös kaikkeen näiden välillä. Tarkoitus on irrottautua vanhasta pitkästyttävästä rutiinista. Parisuhteessa olevat etsivät suhteeseen kenties uutta potkua tai vain pientä piristettä. Sinkut kiinnostuvat uudentyyppisestä energiasta ja katselevat nyt aikaisemmista poikkeavia ehdokkaita. Tämä on hyvää aikaa tapailla vanhoja ystäviä ja tutustua uusiin. Voit myös kiinnostua muuttamaan omaa ulkoista olemustasi. Halu hullutella ja kokeilla jotain uutta voi hyvinkin vallata mielesi. Yllättävä taloudellinen muutos tulee olemaan lopulta positiivisempi kuin oletit.

Uudenkuun vaikutusalueet ja teemaan sopivat affirmaatiot

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 28°-30° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat) ja 00°-06° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Uusikuu Kauriin merkissä aktivoi 19.-27.06. syntyneen Kaksosen ja Ravun kartalla parisuhdeteeman, 21.-28.09. syntyneen Neitsyen ja Vaa’an kartalla kotiin liittyvät teemat, 20.-27.12. Jousimiehen ja Kauriin syntyneen kartalla egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat ja 19.-26.03. syntyneen Kalan ja Oinaan kartalla työteeman.

Uudenkuun affirmaation teemat ovat nyt ammatti ja ura, sosiaalinen status, saavutukset sekä tavoitteet ja päämäärät.

Uusikuu Kauriin merkissä 01°33 perjantaina 23.12. klo 12:17 EET/EEST*.

Edellinen kuunvaihe: Täysikuu Kaksosen merkissä 08.12.2022

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment