Skip to main content

Uusikuu Kaksosen merkissä 30.05.2022

By 27.05.2022Astrologia

Maanantaina 30.05. Uusikuu muodostuu Kaksosen merkissä 09°03. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Kaksosen merkissä herättää uteliaisuutta ja aktivoi vuorovaikutukseen.

Uusikuu Kaksosen merkissä 30.05.2022

Kun Uusikuu muodostuu Kaksosen merkissä on aika kiinnittää huomiota jokapäiväiseen kanssakäymiseen. Ajattelua ja keskustelua hallitseva Merkurius perääntyy vielä Uudenkuun aikaan, mikä nostattaa entisestään juurikin näiden Kaksoseen liitettävien teemojen merkitystä. Olet ehkä huomannut viimeisen kolme viikon aikana tarvetta hioa vuorovaikutustaitojasi, joko itsellesi ominaista tapaa kommunikoida omaa kantaasi tai kuuntelemisen taitoja, mahdollisesti kumpaakin. Voit myös huomata, että kiinnostut laajentamaan tietoutesi määrää keskustelujen kautta. Kaksoselle on tyypillistä tietää monesta asiasta jotain, ei välttämättä erikoistua yhteen tiettyyn teemaan. Nyt on aika kehittää sosiaalisia taitoja olemalla aktiivisesti yhteydessä ympärillämme vaikuttaviin ihmisiin. Kaksoselle ominaisesti nämä voivat edustaa yhteiskunnallisesti hyvinkin laajaa kirjoa.

Uudenkuun aikaan vaikuttavat aspektit

Uudenkuun aikaan Jupiter tekee Oinaan merkissä 1° tarkkaa yhtymää Marsille. Tämä nostattaa energian tasoa, sillä Mars pääsee nyt vaikuttamaan Jupiterin luotsaamana omassa merkissään. Voit tuntea innostuksen ja rohkeuden kasvavan spontaanisti. Jupiter tuo mukanaan optimismia ja voittamattomuuden tunnetta. Varo kuitenkin, ettet ylitsepursuavan itseluottamuksen sokaisemana valitse itsellesi ylivoimaista vastustajaa. Tämä menestystä lupaava energia on hyvä käyttää aloittamalla jokin uusi projekti. Mars-Jupiter -yhtymä on erityisen suotuisa aspekti kilpailuhenkisiin aktiviteeteihin. Eritoten liikunnallinen tekeminen ja liiketoiminta hyötyy tästä aspektista.

Merkurius perääntyy Uudenkuun aikaan Härän merkissä. Vesimiehen merkissä vaikuttava Saturnus tuo 1° tarkassa neliössä haasteita vuorovaikutukseen ja matkusteluun. Voit kokea, että on vaikea hahmottaa kokonaisuutta tai sinulla on tunne, että jotain oleellista on jäänyt huomioimatta. Voit myös tuntea olevasi kommunikoidessasi normaalia varauksellisempi tai kokea oman kantasi sanoittamisen vaikeaksi. Vältä kuitenkin tietoisesti valehtelua, toisen osapuolen vähättelyä ja ahdasmielisyyttä. Ne johtavat vain väärinkäsityksiin, kinasteluun ja riitaan. Tämä on etenkin parisuhteissa haastavaa aikaa, sillä Saturnuksen neliö Merkuriukselle herkistää mielen negatiivisille ärsykkeille. Näin voimme kuulla kritiikkiä ja paheksuntaa sielläkin, missä sitä ei ole.

Kauriin merkistä käsin Pluto tekee Uudenkuun aikaan perääntyvälle Merkuriukselle 2° tarkkaa triniä. Pluto trini Merkurius oli tarkka 26.05. ja tarkentuu jälleen Merkuriuksen perääntymisen päätyttyä 11.06. Voimme ymmärtää nyt suurempia kokonaisuuksia ja kykenemme keskittymään oleelliseen. Jos tilanne on päässyt takkuuntumaan Saturnuksen vaikuttaessa neliössä Merkuriukselle, nyt on mahdollisuus korjata virheet. Pluton trini Merkuriukselle vaikuttaa toki myös Uudenkuun aikaan. Jos olet valppaana ja peräännyt ajoissa asioiden kärjistyessä, voit välttyä pahemmilta vaurioilta. Etäisyydeltä tilannetta objektiivisesti tarkkaillessa voit jopa kääntää tilanteen voitoksi.

Uudenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 05°-13° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Uusikuu Kaksosen merkissä aktivoi 24.02.-03.03. syntyneen Kalan kartalla kotiin liittyvät teemat, 26.05.-03.06. Kaksosella egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, 28.08.-05.09. syntyneen Neitsyellä työteeman ja 27.11.-04.12. syntyneen Jousimiehellä parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt vuorovaikutus, oppiminen, kirjoittaminen, PR, lähiympäristö ja sisarukset.

Uusikuu Kaksosen merkissä 09°03 maanantaina 30.05. klo 14:39 EET/EEST*.

Edellinen kuunvaihe: Kuunpimennys Skorpionin merkissä 16.05.2022

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment