Skip to main content

Uusikuu Härän merkissä 11.05.2021

By 07.05.2021Astrologia

Tiistaina 11.05. Uusikuu muodostuu Härän merkissä 21°18. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Nyt Uudenkuun muodostuessa Härän merkissä on aika uudelleenarvioida suhtautumistamme rahaan ja sen merkitystä turvallisuuden tuojana.

Uusikuu Härän merkissä 11.05.2021

Uusikuu Härän merkissä kiinnittää huomiomme nautintoa ja täyttymyksen tunnetta tuoviin asioihin. Huomaamme kauneutta ja hedelmällisyyttä ympärillämme. Aistikkaan Härän aikana kaikki aistit ovat valppaana. Näemme ja kuulemme mielihyvää tuottavia asioita, maistamme niitä ja haistamme niiden olemassaolon. On tärkeää keskittyä nyt oleellisiin seikkoihin turvallisuutta ja mielihyvää etsiessämme. Uusikuu Härän merkissä on hyvä käyttää raha-asioiden tarkistamiseen ja – mahdollisuuksien rajoissa – tarvittavien korjauksien tekemiseen. Pienilläkin muutoksilla on pitkällä aikavälillä suuri vaikutus.

Uudenkuun aspektit

Uudenkuun energia aktivoituu Kalojen merkissä vaikuttavan Neptunuksen 1° tarkalla sekstiilillä. Tämän lisäksi Kauriin merkistä käsin Pluto tekee Aurinko-Kuulle 5° tarkkaa triniä. Aistit ovat nyt valppaana. Intuitio, mielikuvitus ja luovuus vaikuttavat vahvasti. Neptunuksen sekstiili Aurinko-Kuulle aktivoi myös unimaailman ja siksi kannattaakin tarkkailla omia unia normaalia enemmän. Voit löytää sieltä vinkkejä toteuttamisen arvoisiin ideoihin.

Uusikuu osuu tarkalleen neliössä Vesimiehen merkissä vaikuttavien Saturnuksen ja Jupiterin keskipisteelle tehden niille 8° tarkkaa neliötä. Halu kasvaa yksilönä ja laajentaa omaa tietoisuutta rajoittuu todennäköisesti ulkopuolisten tekijöiden vuoksi. Nyt mitataan sinnikkyyttäsi, oletko aidosti motivoitunut kasvamaan vai heittäydytkö mukavuudenhaluisuudesta toimettomaksi? Kiinnostuksen kohteita voi nyt olla useampia ja valita niiden välillä voi muodostua vaikeaksi. On kuitenkin oleellista laittaa nämä kiinnostuksen kohteet tärkeysjärjestykseen ja karsia turhaan aikaa ja energiaa kuluttavat aktiviteetit pois.

Muut vaikuttavat aspektit

Vesimiehen merkissä vaikuttava Saturnus tekee Kaksosen merkissä vaikuttavalle Merkuriukselle 1° tarkkaa triniä mahdollistaen Neptunus-Uusikuu –sekstiilin aktivoiman unelman toteuttamisen. Keskittyminen on terävää ja huomaat pienimmätkin yksityiskohdat. Mielikuvituksen siivittämänä voit suoriutua käytännöllisen ja selkeän suunnitelman avulla vaikeammastakin tehtävästä. Nyt kannattaa tehdä pitkän ajan suunnitelmia. Unelman toteuttamiseen tarvitaan usein myös uskallusta. Ravun merkissä vaikuttavan Marsin ja Härän merkissä vaikuttavan Uranuksen tarkka sekstiili tuo mukanaan juurikin sopivan ripauksen muutokseen tarvittavaa uskallusta. Tilanteet voivat muuttua yllättäen, mutta Mars-Uranus –sekstiili tuo toimintaan joustavuutta.

Uudenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Uusikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 17°-25° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Uusikuu tekee nyt yhtymää 07.-15.05. Härän merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 05.-13.02. Vesimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 09.-17.08. Leijonan merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 09.-16.11. Skorpionin merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkinen ja materiaalinen vauraus, hedelmällisyys ja kasvu.

Uusikuu Härän merkissä 21°18 tiistaina 11.05. klo 22:00 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

Edellinen kuunvaihe: Täysikuu Skorpionin merkissä 27.04.2021

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment