Skip to main content

Täysikuu Skorpionin merkissä 27.04.2021

By 22.04.2021Astrologia

Tiistaina 27.04. Täysikuu muodostuu Skorpionin merkissä 07°06. Skorpionin merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Härän merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä. Härkä-Skorpioni–akselilla kyse on ”minun” ja ”sinun” välisestä tasapainosta niin henkisten kuin materialististen resurssien sektoreilla. Materian kautta turvallisuutta etsivä Härkä pyrkii ylläpitämään vallitsevaa olotilaa. Transformaation mestarina Skorpioni on valmis irrottamaan otteensa tämän hetkisestä päästääkseen yhä syvemmälle kehitysprosessissaan. Tämä Täysikuu kiinnittää huomiomme pysyvyyden ja muutoksen väliseen tasapainoon. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.

Täysikuu Skorpionin merkissä 27.04.2021

Täydenkuun aspektit

Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee Kuulle 3° tarkkaa oppositiota tuoden mukanaan odottamattomia muutoksia. Mieli on normaalia impulsiivisempi ja oikuttelevampi. Hermostuneisuus valtaa mielen, kun alitajunnasta kumpuaa tiedostamattomia tunteita ja reaktioita. Mielialojen vaihtelevuuden pohjalla on usein alati muuttuvien tekijöiden nostattama epävarmuus.

Vesimiehen merkissä vaikuttava Saturnus tekee Kuulle 5° tarkkaa neliötä. Voit tuntea olosi yksinäiseksi tai mieli on muuten maassa. Turhautunut olotila näkyy ennen kaikkea ihmissuhteissa. Tunneperäinen etääntyminen vaikeuttaa tilannetta. Paineista huolimatta on tärkeää välttää katkeroitumista. Alakulon syy löytyy usein luopumisen tuskasta.

Ravun merkissä vaikuttavan Marsin 5° tarkka trini Kuulle auttaa malttamaan tänä turbulenttina aikana. Vaikka ensireaktio onkin spontaanisti impulsiivinen, antaa Uranuksen oppositio Kuulle myös mahdollisuuden tarkkailla tilannetta etäisyydeltä. Tämän jälkeen voit nähdä tilanteen uudessa valossa ja hyödyntää Mars trini Kuun mukana tuomaa rohkeutta ja aloitekykyä. Loppujen lopuksi voit yllättyä siitä, miten Uranus-Kuun mukana tuomat muutokset ovatkin mielesi mukaisia.

Muut vaikuttavat aspektit

Täydenkuun aikaan Merkurius tekee Härän merkissä Venukselle 1° tarkkaa yhtymää. Oikeiden sanojen löytäminen on nyt helppoa ja tämä näkyy kaikessa kanssakäymisessä. Ajatus kääntyy positiivisten mietteiden puolelle ja huomaat ympärilläsi kauniita asioita. Halu jakaa näitä kokemuksia on suuri. Itseilmaisu on erittäin luovaa ja tämä onkin hyvin hedelmällistä aikaa kaikenlaiselle luovalle toiminnalle. Merkurius-Venus yhtymä suosii myös taloudellisia hankkeita ja sopimuksia.

Härän merkissä vaikuttavan Uranuksen ja Vesimiehen merkissä vaikuttavan Saturnuksen neliö on Täydenkuun aikaan reilun 2° tarkka. Uranuksen ja Saturnuksen neliö kuvastaa struktuurin uudistamista. Tämän ensi vuoden joulukuulle asti vaikuttavan murrosvaiheen aikana joudumme etsimään uusia paremmin toimivampia malleja. Vanhasta pitää luopua ja näin tehdä tilaa uudelle kehitykselle.

Täydenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 03°-11° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Huhtikuun Täysikuu tekee yhtymää 26.10.-02.11. syntyneen Skorpionin Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 26.07.-03.08. syntyneen Leijonan Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 23.-30.01. syntyneen Vesimiehen Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 23.-30.04. syntyneen Härän Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt uudistuminen, syvälliset muutokset sekä transformaatio ja seksuaalisuus.

Täysikuu Skorpionin merkissä 07°06 tiistaina 27.04. klo 06:32 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment