Skip to main content

Together forever?

By 09.09.2016Astrologia
Jupiter aloittaa tänään, perjantaina 09.09., noin vuoden pituisen matkansa Vaa’an merkissä. Klassisesti Jupiterin uskotaan tuovan onnea ja kasvua. Nykyastrologiassa puhutaan mieluummin Jupiterin lisäävästä ja laajentavasta energiasta sekä uusien mahdollisuuksien avautumisesta.

Vaa’an merkissä Jupiter kannustaa meitä olemaan yhteistyössä, diplomaattisia ja arvostamaan toisenlaista näkemystä. Yhdessäolon merkitys kasvaa ja optimistinen suhtautuminen lisääntyy. Yhdenvertaisuus, rauha ja kompromissi saavat nyt laajenevasti jalansijaa niin yksilö- kuin yhteiskunnallisellakin tasolla.

Uudet mahdollisuudet avautuvat ennen kaikkea neuvottelujen ja keskustelujen myötä. Kompromissien kautta voit huomata sinulle avautuvan aivan uudenlaisia ovia, joista et ole tähän mennessä uskaltanut unelmoidakaan. Reiluus ja yhteistyöhalukkuus palkitaan.
Jupiter on myös yhteydessä oppimiseen ja sen matkatessa Vaa’an merkissä kiinnostuksen kohteena ovat ennen kaikkea parisuhdeteemat, sosiaaliset taidot, psykologia, neuvonta- ja neuvottelukyvyt, oikeus ja kauneus.


Koska Jupiter Vaa’assa korostaa reiluuden ja yhdenvertaisuuden merkitystä, epätasapainossa olevat parisuhteet ajautuvat nyt solmutilanteisiin, joiden selvittäminen voi vaatia ulkopuolista apua. Nyt mitataan niin parisuhteissa kuin yhteistyössäkin antamisen ja saamisen tasapaino, 

kompromissihalukkuus ja tiimityökyky. Suhteet ja kumppanuudet, missä nämä ei ponnisteluista huolimatta toimi, tulevat todennäköisimmin kariutumaan tehden tilaa uusille liitoille ja yhteyksille.
Jupiterin haaste Vaa’assa on lisätä ja laajentaa kasvumahdollisuuksia parisuhteissa ja yhteistökumppanuuksissa lankeamatta imarteluun, mielistelyyn ja pinnallisuuteen. Kompromissin edessä ei pidä uhrata itselleen erityisen tärkeitä tarpeita. Yhteistyö ja –elo pitää perustua reiluun peliin.
Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.