Skip to main content

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

By 31.08.2016Astrologia
Syyskuun alussa Uusikuu muodostuu Neitsyen merkissä 9°21. Tämä Uusikuu on samalla Auringonpimennys, joka aloittaa Neitsyt-Kalat akselilla muodostuvien pimennysten syklin. Auringon-ja Kuunpimennys on vaikutukseltaan huomattavasti voimakkaampi kuin normaali Uusi- ja Täysikuu. Pimennysten vaikutus yltää jopa 6 kuukautta varsinaisen pimennyksen jälkeen.

Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisa aika aloittaa jotain uutta, esim. uusi projekti tai harrastus. Ennen kaikkea työ, terveys, kunnon ylläpito ja päivittäiset rutiinit ovat juuri nyt huomion kohteena. Niinpä tämä on erinomainen aika aloittaa uusi terveellinen ruokavalio, kunto-ohjelma, urheilullinen harrastus tai järjestää päivärutiini uuteen toimivampaan malliin. Pienet yksityiskohtien muutokset vaikuttavat nyt suureen kuvaan positiivisesti. Joillekin tämä on myös aikaa, jolloin heidän on pakko kiinnittää huomio työhön ja terveyteen, ehkä jopa niiden tasapainoon. Juuri nyt Auringonpimennyksen aikaan meille näytetään rästiin tai vähäiselle huomiolle jääneet asiat ja nyt olisikin hyvä aloittaa näiden epäkohtien työstäminen uudelleen, mahdollisesti jopa lähestyä niitä eri tavalla kuin aiemmin.

Viime kuukausien aikana vaikuttanut Saturnuksen neliö Neptunukseen on suoraan yhteydessä Auringonpimennykseen, Saturnuksen tehdessä 1° tarkkaa neliötä ja Neptunuksen tehdessä 1° tarkkaa oppositiota Aurinko-Kuu-yhtymään. Myös Mars vaikuttanee tähän kuvioon tehden 3° tarkkaa yhtymää Saturnukseen. Tämä varoittaa meitä yhä harkitsemaan siirtojamme. Hätiköidyt päätökset ja yltiöpositiivisiin tilaisuuksiin tarttuminen ilman harkinta-aikaa tuottavat nyt useimmissa tapauksissa pettymyksiä. Nyt kannattaa siis tehdä pidempi lista yllä mainituista muutoksista ja varautua siihen, että osa niistä ei välttämättä toteudu. Toisaalta, parempi tehdä 8 suunnitelmaa ja toteuttaa niistä 6 kuin tehdä yksi suunnitelma, joka ei ole toteuttamiskelpoinen, eikö olekin? Muutos tulee vain oman työn ja vaivan kautta, pilvilinnojen rakentaminen ei vielä muutosta tee.

Nyt on myös hyvä aika miettiä tarkemmin, mikä vanhassa systeemissä ei toiminut, oli kyse sitten työtavasta, ruokavaliosta, kunnon ylläpidosta tai arjen rutiinista. Mitä paremmin tilanteen analysoit, sitä varmemmin voit nyt tehdä pitävän ja tuloksellisen suunnitelman. Mottona voisi nyt olla kirjaimellisesti hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 5°-13° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt työ, terveys ja sadonkorjuu, myös vertauskuvallisesti puhuttuna.

Uusikuu Neitsyen merkissä 9°21 torstaina 01.09. klo 12:03 EET.