Skip to main content

Täysikuu Neitsyen merkissä 18.03.2022

By 15.03.2022Astrologia

Perjantaina 18.03. Täysikuu muodostuu Neitsyen merkissä asteluvulla 27°40. Neitsyen merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Kalojen merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä.

Täysikuu Neitsyen merkissä 18.03.2022

Täydenkuun muodostuessa Neitsyt-Kalat–akselilla kyse on järjestyksen ja kaaoksen välisestä tasapainosta. Systemaattinen ja suorituskeskeinen Neitsyt ahertaa mielellään arkisissa toimissa täydelliseen suoritukseen pyrkien. Epäitsekäänä haaveilijana tunnettu Kalat omistautuu intohimoisesti muiden auttamiseen. Tämä Täysikuu kutsuu meitä ymmärtämään miten voimme käytännöllisin teoin vaikuttaa positiivisesti omaan terveyteemme ja arjen tehokkuuteen. Toimivaan maailmaan me tarvitsemme niin kriittistä suhtautumista (Neitsyt) kuten myös erilaisuuksien hyväksyntää (Kalat). Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole koskaan pitkään toimiva vaihtoehto.

Täydenkuun aspektit

Kauriin merkissä vaikuttava Pluto tekee Täydenkuun aikaan 1° tarkkaa triniä Kuulle. Voimme kokea hyvällä tavalla tunteiden voimistumista ja syventymistä. Intuitiomme toimii Täydenkuun aikaan hyvin ja voimme luottaa vaistoomme. Nyt kohtaamamme ihmiset vaikuttavat suuresti elämäämme tai he tuovat elämäämme jotain uutta ja merkittävää. Näiden kohtaamisten myötä voimme kokea uudistuvamme, kenties myös löytävämme uuden tarkoituksen elämään. Pluton trini Kuulle tuo positiivista energiaa kaikenlaisiin ihmissuhteisiin, ennen kaikkea parisuhteet hyötyvät tästä myönteisestä, uudistavasta voimasta.

Muut vaikuttavat aspektit

Mars ja Venus vaikuttavat Täydenkuun aikaan Vesimiehen merkissä 2° tarkassa yhtymässä. Niiden vaikutus toisiinsa on jo hiipumassa, mutta se lupaa yhä uusille suhteille niin intohimoista kuin romanttistakin energiaa. Samaan aikaan Venuksen energiaan vaikuttaa Härän merkistä käsin Uranuksen 1° tarkka neliö. Voimme odottaa yllättäviä käänteitä rakkaussuhteissa. Myös odottamattomat tapahtumat voivat tuoda haasteita parisuhteen arkeen. Tarve vapautua tukahduttavasta, liian rutiininomaiseksi tai arkiseksi muovautuneesta suhteesta voi johtaa yllättävään eroon. Balanssissa olevat parisuhteet, joissa kumppanit huomioivat toistensa yksilölliset tarpeet, voivat huomata kaipaavansa parisuhteen arkeen jotain pientä jännää. Sinkut voivat huomata kohtaavansa erikoisia ihmisiä, joista kaikki ei välttämättä ole parisuhdekelpoisia. Mutta hetkellisesti piristäväksi seuraksi heistä ainakin on!

Täydenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 24°-30° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat) ja 00°-02° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Maaliskuun Täysikuu tekee yhtymää 17.-22.09. syntyneen Neitsyen ja 23.-24.09. syntyneen Vaa’an Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 15.-20.06. syntyneen Kaksosen ja 21.-22.06. syntyneen Ravun Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 16.-21.12. syntyneen Jousimiehen ja 22.-23.12. syntyneen Kauriin Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 15.-20.02. syntyneen Kalan ja 21.-22.02. syntyneen Oinaan Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt työ, terveys ja sadonkorjuu (myös symbolisessa merkityksessä).

Täysikuu Neitsyen merkissä 27°40 perjantaina 18.03. klo 09:18 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

Edellinen kuunvaihe: Uusikuu Kalojen merkissä 02.03.2022

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment