Skip to main content

Täysikuu Leijonan merkissä 16.02.2022

By 14.02.2022Astrologia

Keskiviikkona 16.02. Täysikuu muodostuu Leijonan merkissä asteluvulla 28°00. Leijonan merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Vesimiehen merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä.

Täysikuu Leijonan merkissä 16.02.2022

Täydenkuun muodostuessa Leijona-Vesimies–akselilla kyse on henkilökohtaisten ja yhteisöllisten tavoitteiden välisestä tasapainosta. Hyväntahtoinen itsevarmuutta huokuva Leijona nauttii luovan itseilmaisun kautta saavuttamastaan suosiosta. Tarvittaessa radikaalisiinkin toimintoihin nojautuva tasa-arvon puolestapuhujana Vesimies pyrkii edistämään kollektiivista hyvää. Tämä Täysikuu kutsuu meitä ymmärtämään miten voimme omalla toiminnallamme edistää yhteisön hyvinvointia. Me tarvitsemme yksilön rohkeita tekoja (Leijona) parempaa maailmaa rakentaessa (Vesimies). Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole koskaan pitkään toimiva vaihtoehto.

Täydenkuun aspektit

Kauriin merkissä vaikuttava Pluto tekee Täydenkuun aikaan tarkkaa kvinkunssia Kuulle voimistaen tunnekokemuksia. Voit huomata tiedostamattomien pelkojen ja huolien kumpuavan alitajunnasta pinnalle herkistäen omaa reakointiasi. Näitä tunteita voi olla vaikea ymmärtää ja kontrolloida. Siksi voit huomata mielialan muutosten ja tunteiden purkausten aallon yllättävän itsesi. Jos taustalla on keskeneräisiä tai jopa puhumattomia teemoja kumppanin kanssa, nyt on oikea aika avautua ja kertoa omista tuntemuksistaan. Avomielisyys ja vilpitön halu ymmärtää toinen toisianne on nyt avainasemassa.

Muut vaikuttavat aspektit

Mars ja Venus vaikuttavat Kauriin merkissä tarkassa yhtymässä. Kaikki läheiset suhteet pääsevät nyt nauttimaan tästä rakkaudellisesta energiasta. Hellyys ja hyvä tahto motivoivat toimintaa, joten tämä aspekti lupaa hyvää aika myös sovinnontekoon. Uusien kontaktien luominen on nyt helppoa ja niinpä uutta kumppania etsivillä sinkuilla on hyvät mahdollisuudet löytää se oikea. Tästä Marsin ja Venuksen yhtymän vaikutuksesta pääsemme nauttimaan aina maaliskuun puoleenväliin asti.

Kalojen merkissä vaikuttava Jupiter lupaa positiivista asennetta Härän merkistä käsin vaikuttavan Uranuksen tarkan sekstiilin ansioista. Olemme vastaanottavaisia muutoksille ja voimme jopa yllättyä positiivisista sattumista, jotka tuntuvat vievän meitä kohti parempaa tulevaisuutta. Uudet mahdollisuudet avautuvat edessämme ja voimme kokea vapautumista siellä, missä olemme aiemmin kohdanneet rajoitteita ja turhautumista. Nyt on hyvä aika tarttua luovalla asenteella haastaviin tehtäviin, sillä rohkeus ajatella laatikon ulkopuolelta takaa oivalluksia, jopa läpimurtoja!

Täydenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 24°-30° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies) ja 00°-02° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Helmikuun Täysikuu tekee yhtymää 17.-22.08. syntyneen Leijonan ja 23.-24.08. syntyneen Neitsyen Auringolle aktivoiden egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat, neliötä 15.-20.05. syntyneen Härän ja 21.-22.05. syntyneen Kaksosen Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 16.-21.11. syntyneen Skorpionin ja 22.-23.11. syntyneen Jousimiehen Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 13.-18.02. syntyneen Vesimiehen ja 19.-22.02. syntyneen Kalan Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt luovuus, lapset, elinvoima, energisyys, rohkeus ja romantiikka.

Täysikuu Leijonan merkissä 28°00 keskiviikkona 16.02. klo 18:57 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

Edellinen kuunvaihe: Uusikuu Vesimiehen merkissä 01.02.2022

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment

Leave a Reply