Skip to main content

Täysikuu Kalojen merkissä 10.09.2022

By 07.09.2022Astrologia

Lauantaina 10.09. Täysikuu muodostuu Kalojen merkissä asteluvulla 17°41. Kalojen merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Neitsyen merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä.

Täysikuu Kalojen merkissä 10.09.2022

Täydenkuun muodostuessa Kalat-Neitsyt –akselilla kyse on henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin välisestä tasapainosta. Herkkä, empaattinen Kalat –persoona luottaa vahvasti intuitioonsa. Kalojen merkin alla syntyneiden oppiläksynä on pitää huolta mielensä hyvinvoinnista juurikin vaistoonsa luottaen. Tämä tarkoittaa käytännössä huomaavaisuutta itseä kohtaan, tarvittavissa myös rajojen asettamista. Tarkka ja uuttera Neitsyt rentoutuu parhaiten käytännöllisten asioiden parissa. Neitsyen valinta hyvinvoinnin tavoittelussa onkin usein hyötyliikunta, mikä sopii erittäin hyvin Neitsyen järjestelmälliseen mielenlaatuun. Kauppareissu kävellen puiston kautta luontoa ihaillen toteuttaa täydellisesti tämän Täydenkuun teemaa. Käytännöllisyys ja fyysinen toiminta (Neitsyt) kohtaa tässä esimerkissä luonnon meditatiivisen vaikutuksen unohtamatta ymmärrystä siitä, että me ihmiset olemme vain pieni osa isompaa kokonaisuutta (Kalat). Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole koskaan pitkään toimiva vaihtoehto.

Täydenkuun aspektit

Härän merkissä vaikuttava Uranus tekee nyt Kuulle 1° tarkkaa triniä. Mieli on avoin ja voit huomata myös olevasi normaalia halukkaampi kokeilla jotain uutta. Nyt eteen tulevat odottamattomat uudet mahdollisuudet saavat siis välitöntä vastakaikua. Intuitiivisesti tiedät, miten voit irrottautua arjen turhiksi käynneistä rutiineista tai miten voit korvata ne paremmin toimivilla uudistuksilla. Uranus edustaa astrologiassa mm. kehittyvää teknologiaa. Inspiraatio uudistukseen voi siis löytyä myös internetistä. Koska uraaninen muutos koskettaa nyt tunne-elämää, uudet ihmissuhteet aktivoituvat nyt Täydenkuun aikaan.

Muut vaikuttavat aspektit

Täydenkuun aikaan Jupiter tekee Oinaan merkistä käsin 3° tarkkaa oppositiota Vaa’an merkissä perääntyvään Merkuriukseen. Ideat sinkoilevat nyt mielessä ja osa niistä on taatusti myös toteuttamisen arvoisia. Koska Merkurius on juuri ennen Täydenkuun muodostumista aloittanut perääntymisensä, näitä ideoita ei kannata lähteä toteuttamaan suin päin. Jupiterin innostava voima voi johtaa hätäilyyn, mutta nyt on oikeasti hyvä kerätä ideoita ja tarkastella niitä hetken lähemmin. Jupiterin oppositio Merkuriukselle on myös antoisaa aikaa suunnitelmien ja uskomusten kyseenalaistamiselle. Kuuntele muiden mielipiteitä ja pyri ottamaan niistä jotain mukaasi.

Saturnuksen ja Uranuksen välinen neliö on Täydenkuun aikaan yhä 1° tarkka. Jännitteisyys ja turhautuminen haastavat juurikin niiden elämänalueiden piirissä, missä nämä planeetat kartallasi tällä hetkellä vaikuttavat. Yhä on hyvä muistaa, että uusiutumisen tarve ohjaa meitä, mutta muutoksen tulisi olla harkittua ja tarkoituksenmukaista. Täydenkuun ja Uranuksen välinen trini tuo mukanaan positiivista energiaa ja tämän voimalla uuden suunnan löytäminen tai sen konkretisoituminen onnistuu.

Täydenkuun vaikutusalueet ja teemaan sopivat affirmaatiot

Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 14°-22° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Täysikuu aktivoi nyt 07.-14.09. syntyneen Neitsyen kartalla parisuhdeteeman, 06.-13.12. syntyneen Jousimiehen kartalla kotiin liittyvät teemat, 05.-12.03. syntyneen Kalojen kartalla egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat sekä 05.-12.06. syntyneen Kaksosen kartalla työteeman.

Täydenkuun affirmaation teemat ovat nyt henkisyys ja henkinen kasvu, parantava energia, luovuus, mielikuvitus, hyväksyminen ja armollisuus.

Täysikuu Kalojen merkissä 17°41 lauantaina 10.09. klo 12:59 EET/EEST*.

Edellinen kuunvaihe: Uusikuu Neitsyen merkissä 27.08.2022

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment