Skip to main content

Täysikuu Jousimiehen merkissä 14.06.2022

By 13.06.2022Astrologia

Tiistaina 14.06. Täysikuu muodostuu Jousimiehen merkissä asteluvulla 23°25. Jousimiehen merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Kaksosen merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia ja Täydenkuun teemaan liittyy juurikin tasapainon löytäminen näiden kahden vastakkaisen energian välillä.

Täysikuu Jousimiehen merkissä 14.06.2022

Täydenkuun muodostuessa Jousimies-Kaksonen –akselilla kyse on loogisen päättelykyvyn ja laajemman tietoisuuden välisestä tasapainosta. Uteliaan ja tiedonjanoisen Kaksosen joustava mieli sopeutuu nopeastikin vaihteleviin tilanteisiin. Vastavuoroisesti avarakatseinen Jousimies keskittyy mielellään elämän viisauden etsimiseen. Tämä Täysikuu keskittyy horisontin laajentamiseen. Ymmärrys laajemmasta kokonaisuudesta (Jousimies) muodostuu lopulta yksinkertaista tietoa yhdistelemällä (Kaksonen). Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole koskaan pitkään toimiva vaihtoehto.

Täydenkuun aspektit

Neptunus aktivoi Kalojen merkistä käsin Täydenkuun energian 2° tarkassa neliössä. Tämä aspekti tuo mukanaan hämmennystä ja epävarmuuden tunnetta. Neptunuksen vaikuttaessa Kuuhun tunteet vaihtelevat usein aaltomaisesti. Voit tuntea olosi oudoksi tai epämukavaksi ymmärtämättä mistä tuo tunne kumpuaa. Nyt on hyvä olla normaalia tarkkaavaisempi, sillä tämä aspekti voi myös näyttäytyä elämässäsi hyväuskoisuutena, mikä tekee alttiiksi huijauksille. Ei siis pidä luottaa sokeasti onnenpotkuihin tai ihmisiin, joita et tunne hyvin. Parisuhteessa Neptunuksen neliö Kuulle aiheuttaa tunteissa ennen kaikkea lisääntyvää herkkyyttä, mikä voi ilmaantua haavoittuvaisuutena. Alkoholi ja muut päihteet vaikuttavat nyt Täydenkuun aikaan normaalia voimakkaammin. Monilla Neptunus neliö Täysikuu voi ilmentyä myös univaikeuksina.

Vesimiehen merkissä vaikuttava Saturnus tekee Täydenkuun aikaan 2° tarkkaa sekstiiliä Kuulle. Tämä aspekti vaikuttaa turvaa ja stabiliteettiä rakentavana. Juurikin Saturnuksen Kuulle tekemän sekstiilin vakautta tarvitsemmekin neptuunisen tunneaallokon pyörteissä. Jos siis olet parisuhteessa ajautunut tilanteeseen, jossa tunteita on loukattu, pyri tarkkailemaan tilannetta pienen etäisyyden päästä. Todennäköisesti kyse on väärin ymmärretyistä tunteista, ei paikkaansa pitävistä oletuksista. Ei siis pidä kiirehtiä päätösten kanssa, anna itsellesi aikaa pohtia tilannetta ja ottaa välimatkaa. Näin voit välttyä myös huijatuksi tulemiselta.

Täydenkuun vaikutusalueet ja rituaalit

Voimakkaimmin tämä Täysikuu vaikuttaa kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 19°-27° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Kesäkuun Täysikuu aktivoi 10.-18.06. syntyneen Kaksosen kartalla parisuhdeteeman, 12.-20.09. syntyneen Neitsyen kartalla kotiin liittyvät teemat, 11.-19.12. syntyneen Jousimiehen kartalla egoon ja itseilmaisuun liittyvät teemat sekä 09.-17.03. syntyneen Kalan kartalla työteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt matkat, oppiminen, tietoisuus, oikeus, henkiset ja filosofiset teemat.

Täysikuu Jousimiehen merkissä 23°25 tiistaina 14.06. klo 14:52 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

Edellinen kuunvaihe: Uusikuu Kaksosen merkissä 30.05.2022

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).

Join the discussion One Comment