Skip to main content

Syvien vesien oivalluksia

By 24.10.2016Astrologia
Maanantain viimeisellä tunnilla Merkurius siirtyy sovittelevan Vaa’an merkistä vaistomaisesti totuuksia sivaltavan Skorpionin merkkiin, mistä se jatkaa matkaansa Jousimiehen merkissä 12.11. lähtien. Vuorovaikutuksessa haetaan nyt syvällisyyttä ja tämä onkin erittäin otollista aikaa käydä terapeuttisessa mielessä läpi maton alle lakastuja teemoja. Oivallukset ovat teräviä ja kyky nähdä pinnan alle vaikuttaa lähestulkoon maagiselta. Kirjoitetulla ja puhutulla sanalla on nyt erityistä voimaa, niin hyvässä kuin pahassakin. Siitä huolimatta, tai ehkäpä juuri siksi, on hyvä välttää pakkomielteistä asennetta, pisteleviä sanoja ja manipulointia, vaikka se houkuttelevalta kuulostaisikin.

Heti alkutaipaleellaan Skorpionin merkissä Merkurius tekee tarkkaa yhtymää Aurinkoon. Kommunikoinnin tarve on nyt suuri ja viikon ensimmäiset päivät onkin hyvä käyttää pulmien pohtimiseen ja ongelmien ratkaisuun.

Skorpionin merkissä muodostuva Uusikuu päättää lokakuun viimeisen viikon. Siitä kirjoitan lähemmin tämän viikon aikana.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.