Skip to main content

Romantiikkaa ja syväsukelluksia

By 18.10.2016Astrologia
Tänään tiistaina Venus siirtyy intohimoista Skorpionista hilpeän seikkailuhaluisen Jousimiehen merkkiin, missä se viipyy aina 12.11. asti. Jousimiehessä Venus on humoristisen flirttaileva, se haluaa nauttia rakkaudesta ja jakaa sitä kaikkialle. Venus energia on nyt hulvaton. Se tarvitsee vaihtelua ja tilaa liikkua ollakseen onnellinen.

26.10. on Venus on edennyt tarkkaan neliöön Neptunuksen kanssa. Tämä kuvio sekoittaa näkymää ja silloin onkin hyvä katsoa kaksi kertaa, varsinkin jos kyseessä on uusi rakkaus, sillä rakkausrintamalla kaikki ei nyt ole sitä, miltä se näyttää. Samoin signaaleja ei nyt pidä tulkita väärin, myöskään niitä kieltäviä.

Kuun vaihtuessa Venus tekee tarkkaa yhtymää Saturnukseen, mikä tuo mukanaan Jousimiehelle epätyypillistä vakavuutta. Tämä onkin yksi vuoden otollisimmista ajoista sinkuille, jotka etsivät uutta elämänkumppania, sillä Venus-Saturnus-yhtymän lupaukseen liittyy kestävä rakkaus.

Sunnuntaina 23.10. Aurinko siirtyy Vaa’asta intensiiviseen Skorpioniin. Sukellamme nyt intohimoisesti syvyyksiin. Mikään ei jää pinnalliseksi. Voimme kokea tämän parantavana energiana tai kietoutua mustasukkaisuuden pauloihin. Loppupelissä valinta on meidän.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.