Skip to main content

Impulsiivisuutta ilmassa

By 13.10.2016Astrologia
Lokakuussa Täysikuu muodostuu sunnuntaiaamuna 23°14 Oinaassa. Täysikuu muodostuu Oinas-Vaaka-akselilla Kuun energian värjäytyessä Oinaan tahdonvoimalla ja aloituskyvyllä sekä Auringon reagoidessa ympäristöönsä tavoitellen tasapainoa ja harmoniaa. Siinä missä Oinas on taistelija, on Vaaka rauhantekijä. Oinas-Vaaka akselilla muodostuvan Täydenkuun teemana on siis suhteet, yhteydessä olo ja tasapaino kahden vastakkaisen osapuolen välillä.


Uranus tekee Täydenkuun aikaan 1° tarkkaa yhtymää Kuuhun tuoden mukanaan yllätyksellisyyttä ja vahvistaen Oinas-Kuun äkkipikaista temperamenttia. Impulsiivinen tunnepohjainen käyttäytyminen tuo konfliktitilanteita, joiden selvittämiseen tarvitaan sovittelijan kykyjä.

Täydenkuun aikana Mars tekee Kauriissa 3° tarkkaa yhtymää Plutoon, joka muodostaa tarkan neliön Vaa’assa vaikuttavan Merkuriuksen kanssa. Marssin kohdatessa Pluton energian vallan käyttö, uhkailut ja tilanteiden väkivaltainen eskaloituminen synkistävät päivää. Väärinymmärretyt viestit voivat nyt johtaa harkitsemattomiin tekoihin. Tämä on astrologisesti maailmanpolitiikan kannalta erittäin latautunutta aikaa.

Henkilökohtaisella tasolla voit käyttää tämän energian positiivisesti työstäen intohimoisesti sinulle tärkeitä asioita ja projekteja, sillä tämä energia auttaa sinua selviämään vaikeimmastakin haasteesta.
Helpotusta tähän vaikeaan kuvioon tuo Jousimiehessä vaikuttavan Saturnuksen 3° tarkka sekstiili Merkuriukselle, mikä tuo mukanaan harkitsevaisuutta ja kärsivällisyyttä. Tämä antaa toivoa siitä, että joukossa on joku, jolla pysyy pää kylmänä ja joka näkee tilanteen kokonaisvaltaisemmin, ja pystyy sitä kautta vaikuttamaan oikeudenmukaisesti.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 20°-26° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt tahdonvoima, energiataso ja elinvoima, johtajuus ja aloitekyky.

Täysikuu Oinaassa 23°14 sunnuntaina 16.10. klo 07:23 EET.