Skip to main content

Keskustelutaitojen hiontaa

By 03.10.2016Astrologia
Torstaina 6.10. Merkuriuksen taival etenee varjoalueen ulkopuolelle. Viimeistään nyt Merkuriuksen perääntymiseen liitetyt viivytykset jäävät taakse ja sinun pitäisi selkeästi huomata asioiden etenevän.

Heti seuraavana päivänä Merkurius jättää Neitsyen merkin ja siirtyy Vaa’an merkkiin. Vaa’assa Merkurius on joustava ja diplomaattinen. Keskustelussa on nyt selvästi ystävällinen sävy ja on helppo löytää reilu, kaikkia osapuolia miellyttävä ratkaisu. Toisaalta päätöksenteko on tällä hetkellä todennäköisesti haastavampaa kuin normaalisti, sillä hyvän ilmapiirin säilyttäminen on juuri nyt tärkeää. Tästä voi nousta jopa jonkinasteista mielistelyntarvetta.

Merkurius viipyy Vaa’an merkissä lokakuun 7-24 aikana. Tämä aika on hyvä käyttää omien keskustelutaitojen hiomiseen ja erilaisten näkökantojen tutustumiseen, mikä voi olla avartava kokemus.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.