Skip to main content

Puhalletaan samaan hiileen

By 29.09.2016Astrologia
Lokakuun ensimmäisenä päivänä Uusikuu muodostuu Vaa’an merkissä 8°15. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisa aika aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa uutta, esim. uusi projekti tai harrastus. 

Vaa’assa Uusikuu aktivoi me-teeman. Ymmärrys siitä, että yhdessä olemme vahvempia ja voimme saavuttaa yhdessä enemmän kuin yksin, on suuri. Kumppanuus, yhteishenki, yhdessäolo, yhteistyö ja kaiken kaikkiaan yhteen hiileen puhaltaminen ovat juuri nyt huomion kohteena. Tämä on aikaa, jolloin yksinolo ja yksin pakertaminen tuntuu erittäin tyhjältä ja turhauttavaltakin. Niinpä sinkut ovat vaistomaisesti normaalia aktiivisemmin liikkeellä ja Uusikuu Vaa’assa onkin klassisesti uuden suhteen aloittamisen kannalta erittäin suotuisa aika. Parisuhteessa harmonian tarve on suuri ja nyt voikin olla hyvä aika aloittaa väljähtäneen tai rikkinäisen parisuhteen korjaaminen. Tämä on myös erittäin otollinen aika uusien yhteistyöprojektien aloittamiselle sekä uusien asiakaskontaktien aktivoinnille. Aurinko-Kuu-yhtymä värittyy Jupiterin 4° tarkalla yhtymällä, mikä vahvistaa edellä mainittuja entisestään ja tuo myös mukanaan optimistista innostusta.

Saturnuksen 3° tarkka sekstiili Jousimiehestä tuo mukanaan kärsivällisyyttä ja reiluutta. Pitkäjännitteisyyttä tämän Uudenkuun aikaan tarvitaankin, sillä Kauriissa vaikuttavat Mars ja Pluto tekevät kumpikin 6° neliötä Aurinko-Kuu-yhtymälle. Nämä haastavat aspektit tuovat mukanaan vastustusta ja mahdollisesti myös valtataistelua.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 4°-12° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt ihmissuhteet ja sopimukset , tasapainon löytäminen.

Uusikuu Neitsyen merkissä 8°15 lauantaina 01.10. klo 03:11 EET.