Skip to main content

Pitkäjännitteistä etenemistä yllätyksien kera

By 26.09.2016Astrologia

Mars Kauriissa hioo kärsivällisyyttä


Tiistaina 27.09. Mars siirtyy Kauriin merkkiin, jossa se viipyy 09.11. asti. Kauriin energialla väritettynä Mars-pohjainen toiminta on harkittua ja määrätietoista. Itsepintainen kurinalaisuus tuottaa nyt tuloksia ja on helppo luottaa omiin voimavaroihin ja niiden kantavuuteen. Marssin ärhäkkä energia värittyy Kauriin rauhallisuudella ja harkitsevaisuudella, joten turhalle suuttumiselle ei juurikaan ole tarvetta. Pää pysyy nyt kylmänä, tosin vaarana on kangistua liian joustamattomiin ja jäykkiin energioihin.

Heti alkumetreillä Mars on neliössä Jupiteriin ja tänä aikana energian kohdistaminen oleelliseen voi olla haastavaa. Energisesti tämä muistuttaa vielä viime viikkojen tunnelmaa.
Puolessa välissä taivaltaan Kauriin merkissä eli 19.10. Mars kohtaa Pluton tarkassa yhtymässä. Marssin lyhytkestoinen liikkeelle paneva energia kohtaa nyt Pluton hitaasti mutta varmasti etenevän energian. Tämä on voimapaketti, jolla on pitkäkestoinen uudistava vaikutus.

Ennen Marssin siirtymistä Vesimiehen merkkiin se tekee vielä haastavaa kulmaa Oinaassa vaikuttavaan Uranukseen. Tämä neliö on tarkka 28.10. Yllättävät käänteet ja harkitsemattomat suunnanmuutokset sekoittavat suunnitelmia. Tämä on alkusoittoa tulevalle Mars- energialle sen taipaleella Vesimiehen merkissä.

Pluto etenee Kauriissa –  Uusikuu Vaa’assa


Pluton liikesuunta muuttuu perääntyvästä etenevään 26.09 Kauriissa 14°56. Koska ulkoiset planeetat perääntyvät useita kuukausia vuodessa, niiden liikkeiden suunnanmuutoksilla ei ole niin suuri merkitys. Hitaan planeetan liikesuunnan vaihdon huomaa usein jonkinlaisena notkahduksena tai nykäyksenä. Kun asia ei tunnu perääntymisvaiheessa etenevän, etenemisvaiheen alkaessa tapahtuu selkeä nytkähdys eteenpäin.

Lauantaina 01.10. Vaa’an merkissä muodostuu Uusikuu. Kirjoitan siitä lähemmin viikon loppupuolella.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.