Skip to main content

Superkuun uudistava voima

By 14.11.2016Astrologia
Olemme edenneet marraskuun puoleenväliin ja viikko alkaa kauniin Superkuun näyttäytyessä taivaalla. Marraskuun Täysikuu muodostuu maanantaina 22°37 Härässä. Täysikuu muodostuu siis Härkä-Skorpioni-akselilla Kuun energian värjäytyessä Härän käytännöllisyydellä ja turvallisuudenhakuisuudella sekä Auringon orientoituessa transformatiiviseen uudistukseen. Härkä on kiinni pitävä ja keräilevä, kun taas Skorpioni on uudistaja ja jakaja. Härkä-Skorpioni-akselilla muodostuvan Täydenkuun teemana on tasapaino oman ja jaetun varallisuuden ja voimavarojen välillä sekä tyytyväisyys läheisissä ihmissuhteissa, koskien esim. arvonantoa ja seksuaalisuutta.

Uranus tekee Täydenkuun aikaan 1° tarkkaa kvinkunssia Aurinkoon tuoden mukanaan yllätyksellisyyttä ja opettaen joustavuutta.

Jupiter tekee Täydenkuun aikaan 2° tarkkaa neliötä Plutoon lisäten taisteluintoa ja auttaa pitämään katseen kohdistettuna päämäärään. Tämä kuvio tuo mukanaan myös haasteita tavoitteiden tielle. Nämä haasteet ovat tärkeitä kokemuksia, sillä ne muokkaavat näkemystäsi ja hiovat juurikin niitä kykyjä, joita matkallasi päämäärään tarvitset. Pluton kohdalla kyse voi olla myös erittäin satuttavista kokemuksista.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 19°-26° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkinen ja materiaalinen vauraus, hedelmällisyys ja kasvu.

Täysikuu Härän merkissä 22°37 maanantaina 14.11. klo 15:52 EET.


Sunnuntaina, 20.11., Neptunus vaihtaa suuntaa ja aloittaa etenemisen saavutettuaan Kalojen merkissä 9°14. Henkiset ja luovat projektit saavat nyt uutta pontta alleen. Eritoten juuri suunnanvaihtoa edeltävinä ja sen jälkeisinä päivinä hämmennys ja kaaos voivat sotkea kuvioita.