Skip to main content

Kapinallista mielenosoitusta

By 09.11.2016Astrologia
Keskiviikkona 9.11. Mars siirtyy harkitsevaisen Kauriin merkistä yllätyksellisen Vesimiehen merkkiin, missä se viipyy 19.12. asti. Toiminnan yksilöllisyyttä ja riippumattomuutta painotetaan nyt normaalia enemmän, vaikka yhteistyö suuremman edun hyväksi sujuukin hyvin. Kahlitseviin rajoitteisiin reagoidaan nyt kapinallisesti tai ainakin mieltäosoittaen. Energiataso on korkea ja tuloksia syntyy nyt parhaiten normista poikkeavin menetelmin.

Saturnus rauhoittaa ja hillitsee menoa tehden joulukuun ensimmäisinä päivinä Jousimiehen merkistä tarkkaa sekstiiliä Marsiin, sekstiilin ollessa tarkka 3.12. Vain muutamaa päivää myöhemmin Oinaassa vaikuttava Uranus tekee niin ikään tarkkaa sekstiiliä Marsiin 7.12. vahvistaen Vesimies-energian väritystä.

Lauantaina 12.11. Merkurius siirtyy Skorpionista Jousimiehen merkkiin, missä se viipyy 2.12. asti. Halu uskoa hyvään on nyt suuri. Optimistinen mieli ja luottava asennoituminen näkyy vuorovaikutuksessa. Pyrkimys erottaa oikeudenmukaisuus epäoikeudenmukaisuudesta askarruttaa mieltä. Merkurius kohtaa Kaloissa vaikuttavan Neptunuksen tarkassa neliössä 18.11. Ajattelu ja vuorovaikutus takertelee tämän energiavaikutuksen alla eikä nyt ole helppoa löytää oikeita sanoja kuvaamaan oman mielen liikkeitä. 23.11. Merkurius ohittaa Jousimiehessä vaikuttavan Saturnuksen. Tämä tuonee mukanaan varovaisuutta, harkitsevaisuutta ja vakavuutta muuten niin seikkailuintoiselle mielelle. Myös tarve pysähtyä tai pysäytetyksi tuleminen voi olla mahdollista.

Rinnakkain Merkuriuksen merkin vaihdon aikaan Venus siirtyy Jousimiehestä Kauriin merkkiin, missä se vaikuttaa 7.12. asti. Talousasioissa ote muuttuu vakavaksi ja tämä onkin hyvä aika tehdä pitkän tähtäimen taloudellisia suunnitelmia ja ottaa myös ensimmäisiä askelia niiden toteuttamisessa. Rakkaudessa ja tunteiden ilmaisussa huokuu vastuu ja totisuus. Rakastuminen etenee nyt hitaasti tunnustellen. 25.11. Venus ohittaa Pluton ja tekee samaan aikaan neliötä Vaa’an merkissä vaikuttavaan Jupiteriin. Tämä tuonee mukanaan mustasukkaisuutta ja manipuloivaa energiaa rakkausrintamalle. Ulospäinsuuntautunut ja avoin mieli on nyt valtakamppailussa kontrolloivan ja kahlitsevan energian kanssa. Kuun loppuun lähestyessä Venus tekee tarkkaa neliötä Oinaan merkissä vaikuttavaan Uranukseen. Odottamattomat käänteet yllättävät niin rakkaudessa kuin raha-asioissa. Mikäli Venus-Pluto-yhtymä koettiin kahlitsevana, nyt on aika irrottautua kontrollin pauloista.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.