Skip to main content

Haluan ymmärtää enemmän

By 27.10.2016Astrologia
Lokakuun kallistuessa loppua kohti Uusikuu muodostuu Skorpionin merkissä 7°44. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisa aika aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa uutta, esim. uusi projekti tai harrastus.

Skorpionissa Uusikuu suosii itsehallinnan ja sitoutumiskyvyn kehittämistä. Se herättää luontaisen halun katsoa pintaa syvemmälle ja sukeltaa syvyyksiin. Merkityksellisyyden löytäminen ja kyky ymmärtää muiden motiiveja toimivat nyt aktivoivana energiana.

Lokakuun lopussa Aurinko-Kuu-yhtymä värittyy Merkuriuksen 2° tarkalla yhtymällä sekä Neptunuksen 2° tarkalla kolmiolla. Vuorovaikutuksen tarve on suuri: tarve tulla kuulluksi ja ymmärretyksi sekä ymmärtää aidosti toista osapuolta ja hänen motiivia. Oikeiden sanojen löytäminen sujuu kuin itsestään ja toimiva mielikuva suunnitelmien toteuttamisesta on helppo muodostaa. Nyt kannattaa myös tarkkailla omia unikuviaan ja siellä esiintyvää symboliikkaa. Uniin piilotetusta tiedosta voi olla hyötyä yllättävissä paikoissa. Tämä aika aktivoi myös henkisiä harrastuksia ja opintoja.

Uudenkuun aikaan Venus tekee Jousimiehen merkissä 1° tarkkaa yhtymää Saturnuksen kanssa. Tämä on yksi vuoden otollisimmista ajoista löytää uusi elämänkumppani, sillä Venus-Saturnus-yhtymä lupaa kestävää rakkautta.

Kauriin merkissä vaikuttava Mars värjäytyy 2° tarkassa neliössä Oinaan merkissä vaikuttavan Uranuksen kanssa tuoden mukanaan spontaanisuutta ja riskialttiutta.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 4°-12° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt uudistuminen, syvälliset muutokset sekä transformaatio ja seksuaalisuus.

Uusikuu Skorpionin merkissä 7°44 sunnuntaina 30.10. klo 19:38 EET.