Skip to main content

Seikkailu avartaa

By 29.11.2016Astrologia
Marraskuu on taittumassa joulukuulle kun Uusikuu muodostuu Jousimiehen merkissä 7°42. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisa aika aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa uutta, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.
Jousimiehessä Uusikuu nostaa optimistista asennetta ja seikkailumieltä. Rehti peli ja oikeudenmukaisuus kirjoitetaan nyt suurella. Tavoitteiden tulisi nyt lisätä ymmärrystä ja laajentaa horisonttia.
Aurinko-Kuu-yhtymä värittyy Neptunuksen 2° tarkalla neliöllä tuoden mukanaan epäilyjä ja selkkauksia. Myös liiallinen ideointi voi olla häiritsevänä tekijänä, sillä sekä Neptunus että Jousimies ovat idealististen unelmien luojia. Tämä kuvio antaa myös varsin hyvän alustan Jousimiehelle tyypilliselle suurentelulle. Joten nyt on hyvä tarkistaa tavoitteiden toimivuus ja luotettavuus.
Uudenkuun aikaan Venus tekee Kauriin merkissä tarkkaa neliötä Oinaassa vaikuttavaan Uranukseen. Tämä viestii yllättäviä käänteitä rakkauselämässä.
Vesimiehen merkissä vaikuttava Mars värittyy 1° tarkassa kolmiossa Vaa’an merkissä vaikuttavan Jupiterin energialla sekä 2° tarkassa sekstiilissä Jousimiehessä vaikuttavaan Saturnuksen energialla, Saturnuksen ja Jupiterin vaikuttaessa toisiinsa 1° tarkassa sekstiilissä. Tämä kuvio tuo mukanaan roppakaupalla energiaa ja innostusta antaen kuitenkin tilaa järkeilylle ja realistiselle arvioinnille ja täten mahdollistaen jatkuvan kasvun.
Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 4°-12° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).
Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt matkustaminen, oppiminen, tietoisuus, oikeus, uskonnolliset ja filosofiset teemat.
Uusikuu Jousimiehen merkissä 7°43 tiistaina 29.11. klo 14:18 EET.

Viikon lähestyessä loppua Merkurius siirtyy Jousimiehen merkistä Kauriin merkkiin, jossa se viipyy aina vuoden vaihteelle osuvan perääntymisensä vuoksi aina 7.2.2017 asti. Ajattelu on nyt harkitsevaa ja käytännönläheistä. Oleelliseen keskittyminen on helppoa. Puheessa välittyy loogisuus ja järjestelmällisyys. Kaiken realistisuuden lomassa on kuitenkin syytä välttää turhaa pessimismiä.