Skip to main content

Juhlamieli kohoaa pikkujoulujen aikaan

By 21.11.2016Astrologia

Aurinko jatkaa heti viikon alussa matkaansa syvällisen Skorpionin merkistä filosofiseen Jousimieheen. Synkkä marraskuu alkaa olla takanapäin. Joulun odotus ja uuden vuoden mukanaan tuomat uudet mahdollisuudet antavat tilaa optimismille. Joulua alustava aika herättää osassa henkisyyden kipinän ja pikkujoulujen vieton aikaan juroinkin suomalainen muuttuu seuralliseksi seikkailijaksi.

Pikkujouluista puheenollen, jos sinulla on pikkujoulujuhlat 30.11. (tai muutamaa päivää ennen), kannattaa olla normaalia tarkempi alkoholin kanssa, sillä Aurinko on edennyt tuolloin vaiheeseen, missä se tekee tarkkaa neliötä Neptunukseen. Tämän illan pikkujoulut ovat hämmentävä tapaus ilman päihteitäkin ja varsinkin pikkutunneilla kotimatkalla kannattaa olla tarkkaavainen.

Joulukuun 10. päivänä Aurinko tekee tarkkaa yhtymää Saturnukseen. Muuten niin positiivinen ja avoin Jousimies-energia vaikuttaa nyt harkitsevalta ja jopa empivältä. Tämä energia voi tuoda mukanaan myös konkreettisen seisahduksen tai esteen. Saturnuksen tapaan tämä harkinta-aika antaa mahdollisuuden vielä tarkistaa ja tarpeen tullen korjata suunnitelmaa.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.