Skip to main content

Kuunpimennys Leijonassa 11.02.2017

By 07.02.2017Astrologia
Lauantain Täysikuu muodostuu Vesimiehessä 22°28 vaikuttavan Auringon tehdessä tarkkaa oppositiota Leijonassa vaikuttavaan Kuuhun. Tämän Täysikuun vaikutus on normaalia voimakkaampi, sillä kyse on osittaisesta Kuunpimennyksestä. Voimme siis tuntea tämän Täydenkuun vaikutuksen vielä 6 kuukautta varsinaisen pimennyksen jälkeen. Kuten aina Täydenkuun aikaan Auringon ja Kuun ollessa vastakkaisissa merkeissä, Kuunpimennyksessä on kyse kahden vastakkaisen osapuolen tasapainosta ja niiden suhteesta toisiinsa. Niinpä Kuunpimennys kuin Täysikuukin aktivoi meidän mielessämme usein suhdeteeman. Kuunpimennyksen aikana kiinnitämme huomiomme siihen, mitä tarvitsemme, mitä meiltä puuttuu ja mitä haluamme, olemmeko me tyytyväisiä ihmissuhteissamme.


Nyt Vesimies-Leijona akselilla kyse on romanssin ja ystävyyden tasapainosta, kilpailuhenkisen Leijonan tavoitellessa henkilökohtaista huomiota ja toisinaan jopa läheisyyskammoisen Vesimiehen etsiessä hengenheimolaistaan. Leijona haluaa loistaa omilla henkilökohtaisilla saavutuksillaan kun taas Vesimies taistelee humanitaarisen maailman ja tasa-arvoisen veljeyden puolesta henkilökohtaista kunniaa tavoittelematta.

Tämä Kuunpimennys saa voimaannuttavaa lisäenergiaa Vaa’an merkistä positiivisesti säteilevän Jupiterin tehdessä 1° tarkkaa sekstiiliä Kuuhun ja triniä Aurinkoon. Jupiterin suopea vaikutus voi näyttäytyä uusina mahdollisuuksina tai auttavana kätenä tuoden mukanaan kasvu- ja laajennusmahdollisuuksia. Samaan aikaan Uranus tekee Oinaasta 2° tarkkaa triniä Kuuhun ja sekstiiliä Aurinkoon virittäen tunnelman innostavaksi ja vastaanottavaiseksi. Aurinko, Kuu, Jupiter ja Uranus muodostavat yhdessä Täydenkuun aikaan mystisen suorakaiteen, joka vaatii toimimaan. Tasapainoa ja malttia tilanteeseen tuo Jousimiehestä Saturnuksen 3° tarkkaa sekstiili Aurinkoon ja trini Kuuhun.

Tarkista omalta kartaltasi minkä elämänalueen tämä Kuunpimennys sinun kohdallasi aktivoi.

Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 18°-26° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt luovuus, lapset, elinvoima, energisyys ja rohkeus.
Täysikuu Leijonassa 22°28 lauantaina 11.02. klo 02:33 EET.


Tiistaina 07.02. Merkurius siirtyy Kauriista Vesimiehen merkkiin, missä se viipyy 26.02. asti. Vuorovaikutus muuttuu nyt abstraktiseksi ja kokeilevaksi. Kauriille luonteenomainen jäykkyys ja kankeus sekä normeista tiukkapipoisesti kiinnipitäminen jää nyt taakse. Vesimiehelle tyypillinen huumori keventää keskusteluja, tosin on hyvä muistaa olla varovainen, ettei kommunikaatio Vesimiehen niin mielellään harrastamassa ironiassa taivu ilkeämielisen ivailun puolelle. 


Join the discussion One Comment

  • Raimo Kosonen sanoo:

    kieltämättä voimakas tilanne, joka aktivoi näitä nykyisiä rajuja muutosenergioita. Tämä kuunpimennys ja parin viikon kuluttua seuraava auringonpimennys kaloissa antavat todellista potkua kehitykselle. Ole!