Skip to main content

Tosirakkautta?

By 02.02.2017Astrologia
03.02. Venus siirtyy Kaloista Oinaan merkkiin, missä se viipyy perääntymisvaiheensa vuoksi aina 06.06. asti. Venuksen perääntyminen alkaa 04.03. sen ollessa 13°09 Oinaassa. Sen perääntyvä liike päättyy 15.04., jolloin se on saavuttanut 26°54 Kaloissa. Perääntymisen aikana Venus viipyy Kalojen merkissä 03.04. ja 28.04. välisenä aikana. 18.05. Venus on saavuttanut 13°09 Oinaassa, pisteen, josta sen perääntyminen maaliskuun alussa alkaa.

Venuksen ollessa Oinaassa rakkaus on aloitekykyistä ja rohkeaa. Itsevarmuus ja riskialttius näkyy nyt voimakkaasti sekä rakkaudessa että talousasioissa. Kärsivällisyys on edellä mainituissa asioissa kortilla ja itsevarmuus voi taipua oinasmaiseen jääräpäisyyteen. Energia on nyt eteenpäin suuntaavaa ja toiminnallista niin rakkaudessa kuin raha-asioissakin.


Venus perääntyy 18 kuukauden välein noin 40-44 päivän ajan. Kuten aina planeetan perääntymisen aikana ilmassa on viivästymistä ja hidasteita. Tänä aikana alkaneet rakkaussuhteet ja liitot ovat usein lyhytkestoisia. Katse kääntyy menneisyyteen, muistot menneestä romanssista nousevat pintaan. Perääntyvään Venukseen liitetään usein myös ex-kumppanin kohtaaminen. Tämä on hyvää aikaa työstää menneitä ja nykyisiä sydänsuruja sekä parisuhdeongelmia. Ennen kaikkea tämä aika kannattaa käyttää oman tunne-elämän kehittämiseen.

Venus Oinaassa tuo mukanaan spontaania ihastumista ja rakastumista. Kun Venus perääntyy, tämä ihastuminen voi kääntyä pettymykseksi. Toisinaan perääntyvä Venus tuo mukanaan karmallisen rakkauden tai sielunkumppanin. Näissä tapauksissa kannattaa olla alussa maltillinen ja edetä tositarkoituksella vasta Venuksen perääntymisvaiheen päätyttyä.

Venuksen perääntyvän liikkeen kääntyessä eteneväksi 15.04. se tekee tarkkaa yhtymää Chironiin ja 1° tarkkaa neliötä Saturnukseen. Tämä tuo satuttavia muistoja menneisyydestä. Nyt on aika työstää nuo muistot ja vapauttaa itsesi mahdollisista katkeruuden tunteista.

Venus symbolisoi myös naisia ja naiseutta, siksi Venuksen perääntyminen voi tuoda mukanaan ystävättären menneisyydestä. Tämä onkin hyvää aikaa aktivoida unohduksiin jääneet ystävyydet.

Lopuksi vielä varoituksen sana rahankäytöstä perääntyvän Venuksen aikana. Pettymysten välttämiseksi varsinkin suuremmat hankinnat kannattaa jättää myöhempään ajankohtaan eli huhtikuun loppupuolelle.