Skip to main content

Riittämättömyyden kalvava voima

By 24.01.2017Astrologia
Lauantain pikkutunneilla Uusikuu muodostuu 08°15 Vesimiehen merkissä. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisa aika aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.

Uusikuu värittyy nyt tasa-arvoisen ystävyyden ja veljeyden energialla. Tämä Uusikuu suosii humanitääristä ryhmätoimintaa, jossa kukin voi toimia yksilönä ja vaikuttaa kollektiivisella tasolla. Rationaalinen ajattelu, kyky nähdä tilanteet linnun perspektiivistä ja toimia rutiinista poikkeavalla tavalla auttavat paremman huomisen luomisessa, niin yksilön kuin yhteiskunnallisellakin tasolla. Verkostoituminen kirjoitetaan nyt isolla eikä sen merkitystä pidä unohtaa uutta projektia aloitettaessa.

Uudenkuun aikaan Venus tekee tarkkaa neliötä Saturnukseen. Tämä lisää painetta ihmissuhteissa. Myös voimakas yksinäisyyden tunne voi vallata mielesi ja mahdollisesti tunnet itsesi ainakin hetkellisesti ei-rakastetuksi. Kaiken kaikkiaan riittämättömyyden tunne on voimakas. Tämä energia voi kulminoitua myös taloudellisesti ja vaatia rahapussin nyörien kiristämistä. Oli kyse ihmissuhteista tai raha-asioista, tämä Venuksen ja Saturnuksen välinen aspekti vaatii kyseisen ongelman ratkaisemista.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 04°-12° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt ystävyys, samanhenkisyys ja vapaus.

Uusikuu Vesimiehen merkissä 08°15 lauantaina 28.01. klo 02:07 EET.

Lauantaina 28.01. Mars siirtyy Kaloista Oinaan merkkiin, missä se viipyy 10.03. asti. Oinaasta Mars tekee 22.02. tarkkaa neliötä Kauriissa vaikuttavaan Plutoon ja samanaikaisesti 3° tarkkaa yhtymää Uranukseen sekä 4° tarkkaa oppositiota Vaa’assa vaikuttavaan Jupiteriin. Uranuksen mukana tuomat yllättävät käänteet toimivat nyt sytytyslangan lailla ja järisyttävän ”Pluto-Mars-pommin” räjähdettyä paluuta menneseen ei enää ole. Eteneminen on nyt muutenkin haastavaa, joten lisähaasteita ei kannata oman käyttäytymisen kautta kartuttaa. Kyynärpäätaktiikka ja vihan sekä mustasukkaisuuden kylväminen lisää ympäristön vastustelua. Keskity siis omaan etenemiseesi ja pidä pöytäsi puhtaana.