Skip to main content

Vapaus, veljeys ja tasa-arvo

By 17.01.2017Astrologia
Aurinko siirtyy torstaina 19.01.määrätietoisen Kauriin merkistä yksilöllisyyttä ja riippumattomuutta ihannoivan Vesimiehen merkkiin, missä se viipyy 18.02. asti. Vapaus, veljeys ja tasa-arvo ovat korkealla tämän maailmanparantajan arvolistalla. Kieltäytyvä suhtautuminen rajoituksiin voi kärjistyä jopa kapinalliseen käyttäytymiseen. Auringon viipyessä Vesimiehen merkissä seurallisuus lisääntyy ja ennen kaikkea yhdessäolo samanhenkisten kanssa on antoisaa ja innostavaa.

Auringon siirtyessä Kauriista Vesimieheen Mars muodostaa Kaloista tarkkaa neliötä Jousimiehessä vaikuttavaan Saturnukseen. Itseilmaisu takkuilee ja tiellä näyttää olevan ärsyttäviä esteitä. Kritiikin määrä on suuri, mutta älä anna sen lannistaa itseäsi. Yritä suhtautua kritiikkiin rakentavasti ja hioa taitojasi sen kannustamana. Ota haaste vastaan ja huomaa, miten voit kasvattaa itseluottamusta ja tietotaitoa tämän ylityksen aikana.

19.01. Aurinko tekee tarkkaa sekstiiliä Oinaassa vaikuttavaan Uranukseen, joka puolestaan tekee 2° tarkkaa oppositiota Vaa’assa vaikuttavaan Jupiteriin. Jupiter tekee siis samaan aikaan 2° tarkkaa triniä Aurinkoon. Tämä kuvio pysyy tarkkana 21.01. asti, jolloin Aurinko tekee tarkkaa triniä Jupiteriin ja 2° tarkkaa sekstiiliä Uranukseen. Tämä on erittäin hyvää aikaa toteuttaa uudistavia projekteja, etenkin jos ne liittyvät matkailuun, tekniikkaan tai opetukseen.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.