Skip to main content

Uusikuu Vesimiehen merkissä 24.01.2020

By 23.01.2020Astrologia

Perjantaina 24.01. Uusikuu muodostuu Vesimiehen merkissä 04°22. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Vesimiehen merkissä kiinnittää huomion humanitääriseen ymmärrykseen sekä aatteellisia ja kansakuntien rajoja ylittävään veljeyteen. Auringon ja Kuun kohdatessa Vesimiehen merkissä meissä kaikissa herää tarve toimia yhteisön hyväksi ja auttaa kaveria. Voit huomata yllättäen halua kokeilla elämässäsi jotain ihan uutta tai vaikkapa liittyä jonkinlaiseen ryhmätoimintaan.

Vesimiehellä on kyky ajatella abstraktisti ja katsoa tulevaisuuteen uudistunein mielin. Hänellä on tarve tehdä asioita toisin. Vesimies on aivoriihen mestari ja käyttää mielellään kykyään ajatella laatikon ulkopuolelta myös muiden hyödyksi.

Uranus tekee Härän merkistä käsin 2° tarkkaa neliöä Aurinko-Kuu –yhtymälle. Tunteet ailahtelevat ja voit kokea epävarmuutta sekä pelkoa tulevaisuudesta. Tarve tehdä ehkä radikaalejakin muutoksia omassa elämässä on nyt väistämätön. Uranuksen neliö patistaa meitä muutokseen ja osa tuntee myöskin tarvetta vapauttaa itsensä oman arkensa kahleista. Ympäristösi voi kokea sinut erittäin kapinallisena juurikin näiden käänteiden yllätyksellisyyden vuoksi. Olet kuitenkin sisimmässäsi valmistellut itseäsi tuleviin muutoksiin. Jos koet, että muutosta vaativat tilanteet tulevat eteesi puskista, voit kyllä hiljaisena hetkenä huomata ”jotenkin aavistin tämän” –ajatuksen kumpuavan mieleesi. Muista kaiken myllerryksen keskellä, että tämäkin muutos on tarpeellinen ja sen tarkoitus on viedä sinua eteenpäin. Ole siis muuttuvien tilanteiden suhteen avoin ja joustava!

Kalojen merkissä vaikuttava Venus tekee 1° tarkkaa neliötä Jousimiehen merkissä vaikuttavalle Marsille. Venuksen ja Marsin neliö tuo mukanaan haasteita nimenomaan ihmissuhteisiin. Seksuaalista ja kilpailevaa jännitystä on nyt ilmassa. Jos et pääse purkamaan tätä jännitystä, kiukku ja turhautuminen kulminoituu herkästi konfliktiksi.

Kalojen merkissä Neptunus tekee Uudenkuun aikaan Venukselle 3° tarkkaa yhtymää. Tämä tuo mukanaan ihastumista, kenties jopa rakastumisen energiaa. Romantiikka, herkkyys ja kyky nähdä kauneutta ympärillämme liittyy tähän taianomaiseen, mutta sinisilmäiseenkin energiaan.

Neptunus tekee Kalojen merkistä käsin 2° tarkkaa neliötä Jousimiehen merkissä vaikuttavalle Marsille. Omaa tekemistä häiritsee päättämättömyys liian monien vaihtoehtojen välillä. Epävarmuus vaikeuttaa tilannetta. Ehkä suunnittelit asioiden olevan toisin kuin ne nyt ovat. Nyt on tärkeää olla lannistumatta. Älä myöskään sorru epärehellisyyteen päämääräsi tavoittelussa. Neptunuksen neliö Marsille nostattaa juoruilun ja valheiden energiaa, mutta voit itse päättää pysyä niistä loitolla. Nyt on tärkeää olla uhriutumatta. Sen sijaan tee tietoisesti itseluottamusta kasvattavia harjoituksia, niiden avulla saat voimaa luottaa ja uskoa itseesi!

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 00°-08° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies). Uusikuu tekee nyt yhtymää 20.-28.01. Vesimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä 23.-31.10. Skorpionin merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 19.-27.04. Härän merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 22.-30.07. Leijonan merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt ystävyys, samanhenkisyys ja vapaus.

Uusikuu Vesimiehen merkissä 04°22 perjantaina 24.01. klo 23:42 EET/EEST*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).