Skip to main content

Uusikuu Vesimiehen merkissä 04.02.2019

By 31.01.2019Astrologia

Maanantaina 04.02. Uusikuu muodostuu Vesimiehen merkissä 15°45. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Vesimiehen merkissä korostaa veljeyden ja sosiaalisen tasa-arvon aatteita.

Kun Uusikuu muodostuu Vesimiehen merkissä, keskittyy energia ryhmätyön ja yhteisten voimavarojen hyödyntämiseen. Vesimies on kekseliäs ja radikaali. Idealistisen Vesimiehen uudistusmielinen energia keskittyy ennen kaikkea vanhojen, loppuun kuluneiden rajojen murtamiseen. Nyt me voimme tätä Uudenkuun energiaa hyödyntämällä luopua omista tavoista ja rajoituksista, jotka eivät enää toimi.


Kun me tammikuussa Kauriin merkissä muodostuneen Uudenkuun aikana opimme ymmärtämään ja hyväksymään omat rajamme ja rajallisuutemme, nyt Vesimiehen uudistuksellisen energian avulla me voimme irrottautua turhista uskomuksista ja uskaltaa kokeilla jotain rutiinista poikkeavaa. Ehkä vapautat itsesi uskomustesi kahleista ja huomaat onnistuvasi paremmin kuin koskaan aiemmin työssäsi tai harrastuksessasi. Ehkä sinä uskallat nyt ensimmäistä kertaa elämässäsi kokeilla jotain jännittävää, jopa hurjapäistäkin, ja koet suurta vapauden tunnetta, joka symbolisoi sinulle irrottautumista henkilökohtaisista kahleista. Tai kenties sinä löydät vuosien jälkeen itsestäsi hulluttelevan puolen ja ymmärrät, että sinä voit omien valintojen kautta vaikuttaa jokapäiväiseen olotilaasi.

Uusikuu Vesimiehen merkissä patistaa meitä ajattelemaan omien rajojemme ulkopuolelta ja avartamaan katsantokantaamme. Nyt on haasteena katsoa tulevaisuuteen luottavaisin ja optimistisin mielin, ehkä jopa tarkkailla tulevaisuutta täysin uusien lasien läpi. Uskalla olla luova ongelmien ratkaisussa. Muista verkostoitua ja ottaa tarvittaessa apua vastaan. Muista myös tarjota apua ja tukea niitä tarvitseville. Ja uskalla olla erilainen.

Uusikuu tekee Vesimiehen merkissä 4° tarkkaa yhtymää Merkuriukselle ja 3° tarkkaa sekstiiliä Jousimiehen merkissä vaikuttavalle Jupiterille. Ajattelun ja vuorovaikutuksen merkitys aktivoituu tämän kuvion myötä. Jupiter rikastaa meitä tuoden toivoa ja anteliaisuutta arkeemme. Tämä voi myös mahdollistaa niin materiaalisen kuin henkisenkin vaurastumisen. Jupiterin 1° tarkka sekstiili Merkuriukselle vahvistaa positiivista ajattelua ja auttaa kontaktien luomisessa. Tämä kuvio helpottaa myös itseilmaisua ja oppimista. Kenties sinä kuulut niiden onnellisten joukkoon, joille Jupiterin sekstiili Merkuriukselle tuo hyviä uutisia!

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 12°-20° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt ystävyys, samanhenkisyys ja vapaus.

Uusikuu Vesimiehen merkissä 15°45 maanantaina 04.02. klo 23:04 EET*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).