Skip to main content

Uusikuu Vaa’assa 19.10.2017

By 18.10.2017Astrologia
Uusikuu muodostuu torstaina 19.10. Vaa’an merkissä 26°35. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.


Uusikuu Vaa’an merkissä on oivallista aikaa laittaa suhdeasiat kuntoon. Jos olet parisuhteessa ja jokin asia on jäänyt painamaan mieltäsi, nyt on hyvä aika ottaa se puheeksi tai tarvittaessa kääntyä yhdessä asiantuntijan puoleen ja katsoa vähän tarkemmin, mistä kenkä puristaa. Sinkuille Vaaka-Uusikuu on otollista aikaa tavata uusi kumppani. Myös uusien yhteistyökuvioiden kannalta lokakuun Uusikuu lupaa yhteen sopivia energioita. Jos olet muuten napit vastakkain lähimmäisesi kanssa, nyt olisi hyvä aika käsitellä kyseinen eripura ja tehdä sovinto.

Lokakuun Uusikuu värjäytyy voimakkaimmin Oinaan merkissä vaikuttavan Uranuksen tarkalla oppositiolla. Tämä kuvio lupaa ulkopuolisten ja/tai kumppanin vastustelua. Tämä energia näyttäytyy mitä todennäköisimmin kapinallisena energiana. Samaan aikaan Uusikuu hyötyy Jousimiehen merkissä vaikuttavan Saturnuksen 3° tarkasta sekstiilistä, mikä tuo sinnikkyyttä ja avaa mahdollisuuksia löytää uusia sopivampia vaihtoehtoja vastustusta herättäneiden tilalle. Saturnuksen sekstiili tuo mukanaan harkintaa ja kärsivällisyyttä. Tämän energian turvin voit edetä määrätietoisesti ja saavuttaa tavoitteesi Uranuksen mukanaan tuomista yllätyksistä huolimatta.

Neitsyen merkissä vaikuttavan Marsin ja Oinaassa vaikuttavan Uranuksen 3° tarkka kvinkunssi varoittaa hätiköinnistä ja tarkkaamattomuudesta johtuneista onnettomuuksista. Malta mielesi ja keskity tekemiseesi, niin vältyt monelta turhalta kolhulta.

Uudenkuun aikaan Merkurius tekee Skorpionin merkissä 2° tarkkaa yhtymää Jupiteriin. Tämä liioittelun taipuvainen kuvio auttaa näkemään isomman kokonaisuuden. Optimismin ja avoimuuden myötä onnistumisen mahdollisuudet kasvavat. Merkurius-Jupiter –yhtymä auttaa sinua nyt löytämään oikeat sanat. Käytä tämä aika pitkän ajan suunnitelmien tekoon sekä huonossa jamassa olevien välien selvittämiseen.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 24°-30° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt ihmissuhteet ja sopimukset, tasapainon löytäminen.

Uusikuu Vaa’assa 26°35 torstaina 19.10. klo 22:01 EET/EEST*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).