Skip to main content

Täysikuu Oinaassa 05.10.2017

By 04.10.2017Astrologia
Torstaina 05.10. taivaalla muodostuu Täysikuu 12°43 Oinaan merkissä. Vaa’an merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Oinaan merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Oinas-Vaaka-akselilla on kyse minän ja sinän, itsekkyyden ja kompromissikyvyn välisestä tasapainosta. Seikkailunhaluisen Oinaan impulsiivinen ja innostuva energia kyllästyy helposti ja haluaa aloittaa rohkeasti uutta, kun taas diplomaattinen Vaaka etsii vuorovaikutusta ja harmoniaa. Täysikuu Oinaan merkissä tasapainottelee omien ja muiden tarpeiden välillä.

Merkurius tekee 2° tarkkaa yhtymä Auringolle ja oppositiota Kuulle voimistaen kommunikoinnin merkitystä Täydenkuun aikaan. Samaan aikaan Kalojen merkissä vaikuttava Neptunus tekee tarkkaa kvinkunssia Auringolle ja 2° tarkkaa kvinkunssia Merkuriukselle. Täydenkuun energia värjäytyy tämän lisäksi vielä Kauriin merkissä vaikuttavan Pluton tehdessä Aurinko-Kuu-oppositiolle 4° tarkkaa neliötä. Tunnepohjainen reagointi ajautuu nyt herkästi valtataisteluun. Mustasukkaisuus ja epäilyt sumentavat kirkkaimmankin mielen. Nyt on siis tärkeää, että ilmaiset itseäsi mahdollisimman selkeästi ja pyrit välttämään yliherkkää reagointia kuunnellessasi puhekumppaniasi. Vaikka Aurinko ja Merkurius ovat nyt harmoniaa viljelevän Vaa’an merkissä, Neptunuksen ja Pluton haastavat kulmat taitavat olla liikaa tälle rauhaa rakastavalle parivaljakolle.
Neitsyen merkissä vaikuttavat Mars ja Venus ovat tarkassa yhtymässä toisiinsa. Tämä nostaa läheisyyden ja yhteenkuuluvuuden kaipausta. Nyt onkin helppo tutustua uusiin ihmisiin. Heidän joukossaan voisi olla jopa hyvä kumppaniehdokaskin. Pluton 3° tarkka trini Mars-Venus-yhtymään tuo mukanaan intohimoisen asenteen. Sekä rakkaus että seksuaalisuus hyötyvät tästä kuviosta.
Jousimiehen merkissä vaikuttava Saturnus tekee 3° tarkkaa neliötä Mars-Venus-yhtymään tuoden mukanaan pidättyväisyyttä ja kriittisyyttä lähimmäisiä kohtaan. Tyytymättömyys ja riittämättömyys parisuhteessa voivat nousta päivänvaloon. Pakeneminen ei ole nyt paras ratkaisu. Nimeä ongelma kumppanillesi ja työstäkää sitä yhdessä. Kärsivällisyys ja pitkäpinnainen työ johtaa tässä kohdin parhaimpaan lopputulokseen.
Oinaan merkissä vaikuttava Uranus tekee 1° tarkkaa oppositiota Vaa’an merkissä vaikuttavaan Jupiteriin. Mahdollisuuksista voi nyt hetkessä tulla menetyksiä, etenkin jos etenet itsekkäästi tai ahneesti. Nopeasti vaihtuvat tilanteet haastavat tarttumaan tilaisuuksiin.
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 09°-17° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).
Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt tahdonvoima, energiataso ja elinvoima, johtajuus ja aloitekyky.
Täysikuu Oinaan merkissä 12°43 torstaina 05.10. klo 21:40 EET/EEST*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).