Skip to main content

Uusikuu Neitsyessä 20.09.2017

By 19.09.2017Astrologia
Uusikuu muodostuu keskiviikkona 20.09. Neitsyen merkissä 27°27. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.

Uusikuu Neitsyen merkissä on otollista aikaa organisoida arkirutiinit uudella tavalla ja keskittyä oman terveyden hoitoon sekä kunnon ylläpitoon. Nyt on hyvä aika aloittaa terveellinen ruokavalio, lopettaa paheet kuten esim. liiallinen sokerin käyttö, tupakointi ja alkoholinkäyttö. Analysoivan Neitsyen energiassa eteneminen on systemaattista ja järjestelmällistä.

Uusikuu värjäytyy Kalojen merkissä vaikuttavan Chironin 1° tarkalla oppositiolla. Muistot vanhoista haavoista nousevat pinnalle. Voit kokea tämän tuskaisena aikana, jolloin huomaat yllättäen epäileväsi omia kykyjäsi, olevasi allapäin ja haluton tietämättä ja ymmärtämättä, mistä nämä tuntemukset kumpuavat. Nämä haavat voivat liittyä sinun omaan historiaan, mutta ne voivat olla myös karmallisia. Jos kyse on karmallisista haavoista, sinun on lähes mahdotonta ymmärtää tämän ajanjakson synkkiä tunteita. Pyri kuitenkin hyväksymään niiden olemassaolo.

Samaan aikaan Uranus tekee Oinaasta käsin tarkkaa kvinkunssia Aurinko-Kuu –yhtymälle tuoden mukanaan hermostuneisuutta, jännitystä ja levottomuutta. Uranus vaatii aina joustavuutta ja nyt olisikin tärkeää myötäillä kaikkia muutoksia parhaalla mahdollisella tavalla. Muutokset tulevat Uranuksen siivittämänä yllättäen ja odottamattomalta taholta. Pyri joustavuuteen ja vältä siten suuremmat menetykset sekä niihin liittyvät tuskailut.

Uudenkuun aikaan taivaalla muodostuu Vaa’an merkissä vaikuttavan Jupiterin 2° tarkka oppositio Oinaan merkissä vaikuttavaan Uranukseen. Halusi kasvaa ja edistyä on nyt suuri. Samaan aikaan rajojen murtaminen ja kahleista vapautuminen houkuttelee voimakkaasti. Jos koet, että joudut uhraamaan vapauden kasvun vuoksi tai päinvastoin, pysähdy hetkeksi ja mieti, miten voit integroida sekä kasvun että vapauden samaan pakettiin. Tämä vaatii sinulta mahdollisesti uudenlaista ajattelumallia. Uskalla ajatella laaja-alaisemmin. Älä tee muutosta jääräpäisesti muutoksen vuoksi, vaan pyri muutokseen, josta on oikeasti hyötyä sinulle.

Neitsyen merkissä vaikuttava Merkuriuksen 3° tarkka yhtymä Marsiin viittaa nopeaan ajatuksen kulkuun. Tämän kuvion varjopuolena on hätiköivä reagointi, joten kiinnitä nyt erikoisesti huomiota siihen, miten itseäsi ilmaiset. Kalojen merkissä vaikuttavan Neptunuksen tarkka oppositio Merkuriukseen varoittaa väärinymmärryksistä. Nyt on tuplasti syytä tarkkailla oman ilmaisun selkeyden tasoa.


Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 24°-30° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt työ, terveys ja sadonkorjuu.

Uusikuu Neitsyessä 27°27 keskiviikkona 20.09. klo 08:30 EET/EEST*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).