Skip to main content

Täysikuu Kaloissa 06.09.2017

By 05.09.2017Astrologia
Keskiviikkona 06.09. taivaalla muodostuu Täysikuu 13°53 Kalojen merkissä. Neitsyen merkissä vaikuttava Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Kalojen merkissä vaikuttavaan Kuuhun. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Neitsyt-Kalat-akselilla on kyse arkirutiinien ja henkisen kehityksen tasapainosta. Uutteran Neitsyen pidättyväinen ja tarkka energia viihtyy hyvin siistissä ja järjestelmällisessä ympäristössä, kun taas epäitsekkään Kalojen mielikuvituksellinen ja sopeutuva energia pärjää hyvin kaaoksen keskellä. Täysikuu Kalojen merkissä tasapainottelee järjestyksen ja epäjärjestyksen välillä.

Neptunus tekee nyt 1° tarkkaa yhtymä Kuulle ja oppositiota Auringolle. Tämä vahvistaa aistiherkkyyttä. Vuorovaikutuksessa voit huomata olevasi normaalia herkempi ja siksi kuulla kritiikkiä sielläkin, missä sitä ei ole. Neptunuksen yhtymä Kuulle on inspiroivaa aikaa, mielikuvitus on huipussaan ja unet sekä unelmat sisällöllisesti värikkäitä. Tämän kuvion kompastukivenä on liiallinen unelmoiminen. Neptunuksen oppositio Auringolle tuo mukanaan kaaosta ja epävarmuutta. Nyt on myös hyvä olla entistä tarkkaavaisempi epärehellisten ihmisen käyttäessä hämmentäviä tilanteita edukseen.
Nyt on hyvä aika keskittyä henkisen kasvun teemaan. Tämä Täysikuu luo hyvän alustan hiljentymiselle ja meditoinnille. Henkisen yhteyden luominen on nyt luontevaa ja helppoa.
Leijonan merkissä vaikuttava Venus tekee tarkkaa kvinkunssia Kuulle ja 1° tarkkaa kvinkunssia Neptunukselle. Tarve rakastaa ja tulla rakastetuksi on nyt suuri. Ennen kaikkea parisuhteet, joissa kumppanien välinen antaminen ja saaminen on epätasapainossa, kriiseilevät. Pinnan alla vaanivat tyytymättömyyden tunteet nousevat nyt herkästi pintaan. Kumppanin riittämättömyyttä ei kannata yrittää paikata syrjähypyllä, sillä siitä jää lopulta mitä todennäköisemmin vain huono maku suuhun. Houkutteleva rakastaja jättää jälkeen entistä suuremman pettymyksen. Epätasapaino parisuhteessa kannattaa käsitellä kumppanin kanssa ja yrittää yhdessä löytää kumpaakin osapuolta tyydyttävä ratkaisu.
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 11°-17° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkisyys ja henkinen kasvu, parantava energia, luovuus, mielikuvitus, hyväksyminen ja armo.
Täysikuu Kalojen merkissä 13°53 keskiviikkona 06.09. klo 10:03 EET/EEST*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).