Skip to main content

Auringonpimennys Leijonan merkissä 21.08.2017

By 21.08.2017Astrologia
Uusikuu muodostuu maanantaina 21.08. Leijonan merkissä 28°53. Tämä Uusikuu on samalla Auringonpimennys. Auringon-ja Kuunpimennys on vaikutukseltaan huomattavasti voimakkaampi kuin normaali Uusi- ja Täysikuu. Pimennyksen vaikutus yltää aina jopa 6 kuukautta varsinaisen pimennyksen jälkeen.

Uusikuu aloittaa uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Leijonan merkissä muodostuvan Auringonpimennyksen aikana sinun on mahdollista kasvattaa tervettä itseluottamusta. Nyt energia kannattaa keskittää luovaan projektiin. Leijonan merkissä Uusikuu suosii urheilullisia suorituksia, etenkin kilpailevaa urheilua. Vapaa-ajan toiminta ja harrastukset ovat nyt palkitsevia ja voit kokea aitoa ylpeyttä omista saavutuksista.

Oinaan merkin loppuasteilla vaikuttavan Uranuksen tarkka trini Aurinko-Kuu-yhtymään tuo mukanaan yllätyksiä ja positiivista jännitystä. Uskallat nyt poiketa omasta normista ja tehdä varteenotettavia muutoksia elämässäsi. Ajattele isosti ja rohkeasti, tee konkreettisia suunnitelmia. Omaan intuitioosi luottamalla voit saavuttaa oman elämäsi kultamitalin. Nämä muutokset yllättävät todennäköisesti lähipiirisi, mutta ne yllättävät myös itsesi, jos vain uskallat rikkoa omia rajojasi. Lopputuloksesta voit ylpeillä leijonamaisesti rintaasi nostaen.

Nyt on loistava aika luopua mahdollisista huonoista tavoista. Itseluottamus on korkealla, joten käytä tämä aika uusien terveellisempien elämäntapojen rakentamiseen. Tulet huomaamaan, että muutoksen tekeminen ja uudessa suunnassa pysyminen on helpompaa kuin oletit. Muutos näkyy myös ulkoisesti.

Onnistumisen mahdollisuutta lisää Auringonpimennyksen aikana taivaalla vaikuttava Mars-Jupiter-Saturnus-kuvio. Leijonassa vaikutta Mars saa osakseen positiivista ja kestävää energiaa Vaa’an merkissä vaikuttavan Jupiterin tehdessä siihen tarkkaa sekstiiliä ja Jousimiehen merkissä vaikuttavan Saturnuksen tehdessä siihen 1° tarkkaa triniä. Leijona-Mars haluaa menestyä. Sen toiminta on näyttävää ja jaloa. Jupiterin sekstiili tuo mukanaan luottamusta ja onnenpotkuja, osaat olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Aloituksen jälkeen eteneminen tuntuu vaivattomalta. Saturnuksen trini puolestaan auttaa jaksamaan alkuinnostuksen jälkeenkin. Sinnikkyydellä saat nyt aikaan leijonamaisesti suuria.

Näinä päivinä alkanut huoleton flirtti jatkuu mitä todennäköisemmin vakavana parisuhteena. Energia on leikittelevää ja lasten kanssa vietetty laatuaika on nyt entistä palkitsevampaa.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 23°-30° kiinteissä merkeissä (Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies) ja 0°-05° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt luovuus, lapset, elinvoima, energisyys ja rohkeus.

Uusikuu Leijonassa 28°53 maanantaina 21.08. klo 21:30 EET/EEST*.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).