Skip to main content

Uusikuu Vaa’an merkissä 28.09.2019

By 26.09.2019Astrologia

Lauantaina 28.09. Uusikuu muodostuu Vaa’an merkissä 05°20. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Vaa’an merkissä keskittyy harmonian ja tasapainon saavuttamiseen.


Uusikuu Vaa’an merkissä kiinnittää meidän huomion ihmissuhteisiin. Kysy siis itseltäsi: koetko olevasi tasavertainen kumppanisi kanssa? Toimiiko yhteistyö kotona? Entä työpaikalla? Nyt on erittäin suotuisa aika tehdä parannuksia ihmissuhteissa ilmentyviin ongelmiin. Vaa’an merkin vaikutuksesta meillä on halu löytää sopuisa ja kaikkien osapuolien tarpeita huomioiva ratkaisu. Tämä voi vaatia sovittelua tai neuvottelua. Vaa’an merkissä vaikuttavan Venuksen ja Jousimiehen merkissä vaikuttavan Jupiterin tarkka sekstiili avaa entistä paremmat mahdollisuudet yhteistyölle voimistaen ystävällistä ja ymmärtäväistä mieltä. Tämä positiivinen energia säteilee suotuisasti myös taloudelliselle sektorille.

Uranus tekee Härän merkistä käsin tarkkaa kvinkunssia Aurinko-Kuu –yhtymälle. Varaudu siis yllätyksiin, jotka voivat sekoittaa suunnitelmiasi. Jos olet tuntenut olosi rajoitetuksi, voit nyt kokea suurta vapautumisen tarvetta tai tahtoa ilmaista itseäsi juuri sinulle ominaisella tavalla. Tärkeintä on muistaa olla avoin muutoksille. Silloin voit huomata pienenkin muutoksen tuovan merkittävää helpotusta elämääsi.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 01°-09° johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris). Uusikuu tekee nyt yhtymää 24.09.-03.10. Vaa’an merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä 23.-31.12. Kauriin merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 23.06.-01.07. Ravun merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 22.-30.03. Oinaan merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt ihmissuhteet, talous, sopimukset ja tasapainon löytäminen.

Uusikuu Vaa’an merkissä 05°20 lauantaina 28.09. klo 21:26 EET*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).