Skip to main content

Täysikuu Kalojen merkissä 14.09.2019

By 09.09.2019Astrologia

Lauantaina 14.09. Täysikuu muodostuu Kalojen merkissä 21°05. Kalojen merkissä vaikuttava Kuu tekee tarkkaa oppositiota Neitsyen merkissä vaikuttavaan Aurinkoon. Opposition luonteen mukaisesti nämä merkit symbolisoivat toistensa vastakohtia. Neitsyt-Kalat -akselilla huomio kiinnittyy arjen toimivuuden ja henkisen kasvun väliseen tasapainoon. Päivittäisten rutiinien mestarillinen organisoija Neitsyt etenee järjestelmällisesti kaavamaisia tapoja noudattaen. Kaoottisissakin vesissä taitavasti uiskenteleva Kalat unohtaa itsensä unelmiin visioidessaan paratiisimaista tulevaisuutta. Tämä Täysikuu tasapainottelee fyysisen ja henkisen terveyden välillä. Täydenkuun energia vaatii aina keskittymään oppositioakselin kumpaankin ääripäähän. Yhden akselinpään suosiminen toisen hinnalla ei ole pitkään toimiva vaihtoehto.


Täysikuu muodostaa taivaalla muiden planeettojen kanssa niin kutsutun T-ristin. Neptunus tekee Kalojen merkissä Kuulle 4° tarkkaa yhtymää ja Mars Neitsyen merkistä käsin 4° tarkkaa oppositiota. Samaan aikaan Jupiter tekee Kuulle Jousimiehen merkistä käsin 5° tarkkaa neliötä. Näin Jupiter muodostaa 1° tarkan neliön Marsin ja Neptunuksen  tarkalle oppositiolle. Neptunuksen oppositio heikentää Marsin potentiaalista voimaa tuoden mukanaan riittämättömyyden tunnetta ja nostaen pinnalle pelkoa kohdata kilpailutilanteita. Jupiterin neliö Marsille toisaalta lisää aloitteellista energiaa, jopa innostaa riskinottoonkin. Varo kuitenkin sirottelemasta energiaasi hajaannuttavasti ympärillesi. Tämän sijasta keskitä energiasi ennalta suunnitellun strategian mukaisesti. Näin vältyt turhilta pettymyksiltä sekä fyysiseltä ja henkiseltä uupumukselta. Neptunuksen neliö Jupiterille antaa kenties mielikuvitukselle siivet, mutta vältä kuitenkin ylipursuavaa optimismia. Tämä neliö testaa uskoa ja luottamusta. Älä siis sorru itsepetokseen vaan suojele itseäsi kyseenalaistaen ylenpalttisen hyviä mahdollisuuksia.
Neptunus tekee Täydenkuun aikaan 4° tarkkaa yhtymää Kuulle. Tämä herkistää tuntemaan ympärillä olevia energioita. Ole kuitenkin tarkkana, sillä väärinymmärretty signaali voi johtaa tunteiden kaaokseen, jolloin todellisuuden erottaminen kuvitelmasta on haasteellista. Jupiterin neliö Kuulle tuo mukanaan oikuttelua, tunteiden ja mielen vaihtelua. Vältä nyt tietoisesti liioittelua niin ostosten, syömisen, juomisen kuin muiden päihteiden nauttimisenkin kanssa. Marsin oppositio Kuulle lisää ailahtelevan reagoinnin mahdollisuutta. Reagointi on nyt normaalia spontaanimpaa ja näin myös kinastelun ja riidan riski kasvaa. Myös parisuhteessa pinnan alla kytenyt ärtymys kulminoituu nyt herkästi mittakaavaltaan suuremmaksi riidaksi. Pyri purkamaan negatiivinen energia fyysiseen työskentelyyn tai urheiluun.
Pluto tekee Kauriin merkistä käsin 1° tarkkaa sekstiiliä Kuulle mahdollistaen omien tunteiden syvällisen ymmärryksen. Pluton transformatiivinen energia auttaa sinua ymmärtämään oman käyttäytymisesi alkulähteen ja näkemään tilanteet pintaa syvemmältä. Tämän kokemuksen kautta voit kokea syntyneesi uudelleen parempana versiona itsestäsi.
Haastavinta tämä Täysikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 17°-25° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Täysikuu Kalojen merkissä tekee yhtymää 07.-15.03. syntyneen Kalojen Auringolle aktivoiden egoon liittyvät teemat, neliötä 07.-15.06. syntyneen Kaksosen Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja sekä 08.-16.12. syntyneen Jousimiehen Auringolle aktivoiden työteeman ja oppositiota 09.-17.09. syntyneen Neitsyen Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Täydenkuun rituaalin teemat ovat nyt henkisyys ja henkinen kasvu, parantava energia, luovuus, mielikuvitus, hyväksyminen ja armo.
Täysikuu Kalojen merkissä 21°05 lauantaina 14.09. klo 07:33 EET*.
Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.
* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).