Skip to main content

Uusikuu Neitsyen merkissä 30.08.2019

By 29.08.2019Astrologia

Perjantaina 30.08. Uusikuu muodostuu Neitsyen merkissä 06°47. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus. Uusikuu Neitsyen merkissä keskittyy tarpeellisiin muutoksiin arjen toimivuuden saavuttamiseksi.


Uusikuu Neitsyen merkissä kiinnittää meidän huomion terveyden ylläpitämiseen. Tämä voi tapahtua mm. uudenlaisen ravitsemustavan omaamisen, urheiluharrastuksen aloittamisen, mielenharjoittamisen tai arjen rutiinien uudelleen organisoimisen kautta. Neitsyen energian tavoin teemme tämän mitä todennäköisemmin analysoimalla ensin, mikä elämässämme estää meitä olemasta paras mahdollinen itsemme. Tämän jälkeen voimme tehdä realistisia muutoksia ja näin edistyä askel askeleelta kohti tavoitettamme.

Uusikuu tekee 1° tarkkaa yhtymää Marsille, 4° tarkkaa yhtymää Merkuriukselle sekä 5° tarkkaa yhtymää Venukselle. Kaikki henkilökohtaiset planeetat vaikuttavat siis Uudenkuun aikaan Neitsyen merkissä ja muodostavat niin kutsutun stelliumin. Härän merkistä käsin Uranuksen tarkka trini Uudenkuun yhtymään vahvistaa tätä kaunista taivaalla muodostuvaa kuviota. Luovuus on nyt korkealla ja Uranuksen trini lupaa uudistavan energian innokasta vastaanottoa. Mitä todennäköisemmin voit nyt tuntea suurta halua muuttaa asioita arjen tasolla niin parisuhteessa, työelämässä kuin terveytesi ylläpitämisessäkin. Merkurius auttaa tekemään hyviä ja toimivia suunnitelmia, joita sinun on Marsin myötävaikutuksesta myös helppo toteuttaa. Uranuksen vaikutuksen alla voimme omaan intuitioomme luottamalla uskaltautua mukavuusalueemme ulkopuolelle ja löytää itsestämme odottamattomia voimavaroja. Tartu siis nyt tämän Uudenkuun innostavaan energiaan ja tee elämässäsi tarvittavat muutokset, jotta se olisi sinun itsesi näköinen!

Romantiikan alueella tämä on sekä innostavaa että jännittävää aikaa. Venuksen ja Marsin yhtymä tuo mukanaan sopivan määrän intohimoa ja romantiikkaa. Tämä on tyypillinen ”rakkautta ensisilmäyksellä” konstellaatio, joten sinkkujen kannattaa nyt olla erityisen valppaina! Kauriin merkissä vaikuttavan Saturnuksen 3° tarkka trini Venukselle symbolisoi tunteen pysyvyyttä. Mars-Venus trini Uranus ja Saturnus avaa parisuhteen arjen kanssa kamppaileville mahdollisuuden selvittää solmuja uusien oivalluksien kautta. Ylipäätään tämä auttaa kaikkia ihmissuhteita toimimaan hyvässä yhteistyössä.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 02°-12° muuttuvissa merkeissä (Kaksonen, Neitsyt, Jousimies ja Kalat). Uusikuu tekee nyt yhtymää 25.08.-05.09. Neitsyen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden egoon ja itsetuntoon liittyvät teemat, neliötä 25.11.-04.12. Jousimiehen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden kotiin liittyviä teemoja ja 23.05.-02.06. Kaksosen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden työteeman sekä oppositiota 21.02.-03.03. Kalojen merkissä syntyneiden Auringolle aktivoiden parisuhdeteeman.

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt työ, terveys ja sadonkorjuu.

Uusikuu Neitsyen merkissä 06°47 perjantaina 30.08. klo 13:37 EET*.

Kuten aina astrologiassa tämä kuvaus pitää suhteuttaa kyseisen planeetan energiaan syntymähoroskoopissasi. Jos planeetta vaikuttaa syntymäkartallasi esim. kriittisen ja varovaisen Neitsyen merkissä, sen energia Leijonassa ei voi tehdä sinusta ylitsepursuavan mahtipontista ja huoletonta, ja päinvastoin.

* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).