Skip to main content

Uusikuu Vaa’an merkissä 09.10.2018

By 07.10.2018Astrologia

Lokakuussa Uusikuu muodostuu tiistaina 09.10. Vaa’an merkissä 15°48. Uusikuu aloittaa aina uuden syklin Auringon ja Kuun syleillessä toisiaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloittaa jotain Uudenkuun merkin teemaan sopivaa, esimerkiksi uusi projekti tai harrastus.


Diplomatia ja kanssakäyminen korostuvat Kuun ja Auringon yhtyessä Vaa’an merkissä. Tämä onkin erittäin suotuisaa aikaa työstää parisuhteessa ja myöskin yhteistyössä ilmentyneitä pulmatilanteita. Vaaka-Uusikuu herättää meissä halun neuvotella ja löytää rauhanomainen ratkaisu ongelmiin. Uudenkuun energia on siis sovittelevaa ja siksi nyt on hyvä keskittyä juurikin konfliktien selvittämiseen  sekä parisuhteessa että yhteistyökuvioissa.

Vaaka-Uusikuu tuo sinkuille jännittäviä hetkiä, sillä tämä on erittäin otollista aikaa tavata uusi kumppani.   

Kalojen merkissä vaikuttava Neptunus tekee 1° tarkkaa kvinkunssia Aurinko-Kuu –yhtymälle hämmentäen ja hajottaen energiaa. Toimivien tavoitteiden hahmottaminen voi olla nyt haastavaa ja ympäristön ärsykkeet liian mielenkiintoisia, jotta keskittymisen suuntaaminen olennaiseen onnistuisi. Myös usko ja luottamus omiin kykyihin ja taitoihin on nyt monella kadoksissa, mikä hankaloittaa juurikin uusien selkeiden tavoitteiden asettamista.

Kauriin merkissä vaikuttava Pluto tekee 3° tarkkaa neliötä Aurinko-Kuu –yhtymälle tuoden mukanaan pakonomaista kontrollin tarvetta sekä tarvetta pitää valta käsissä ja tehdä päätöksiä. Kärsimättömyys johtaa usein väkisin tehtyihin ratkaisuihin keskeneräisissä tilanteissa. Sanomattakin on selvää, että näin tehtäessä yritämme manipuloida tilanteita ja ihmisiä. Luota omaan voimaasi ilman turhia voimannäytöksiä, joissa vastapuoli on nyt automaattisesti puolustusasemissa vaikeuttaen sinun kantasi läpiviemistä. Tunnista ja tunnusta oma pelkosi (ainakin itsellesi) ja löydä sitä kautta vahvuutesi.

Vaa’an merkissä vaikuttava Merkurius lähestyy 3° säteellä tarkkaa oppositiota Härän merkissä vaikuttavaan Uranukseen. Tämä tuo mukaan sekaannuksia kommunikoinnissa. Väärinymmärrykset, keskeytykset ja muut hämmennykset vaikeuttavat nyt kommunikointia.

Haastavinta tämä Uusikuu on kaikille, joilla on henkilökohtaisia planeettoja ja/tai akselipiste 12°-20°  johtavissa merkeissä (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris).

Uudenkuun rituaalin teemat ovat nyt ihmissuhteet, talous, sopimukset ja tasapainon löytäminen.

Uusikuu Vaa’an merkissä 15°48 tiistaina 09.10. klo 06:47 EET*.


* Kellonajat ilmoitettu kyseisen päivän virallisella aikavyöhykkeellä (Suomessa EET/talviaika ja EEST/kesäaika).